שלום.

moribat

New member
שלום.

שלום לכולם! טרם התוודעתי לאנשי הפורום, לחתך הגילאים, למצבם המשפחתי, וכו'. רציתי לשאול שאלה.אני נשואה , ובעלי הינו חולה אפילפסיה מסוג גרנד מאל, אינו מאוזן תרופתית.בתור חולים, מי כמוכם עם יותר ופחות התקפים, האם אתם מרגישים דאגה רבה מצד הקרובים לכם בשל מחלתכם? האם זה מעיק, או נותן תחושת ביטחון שהקרובים אליכם דואגים לכם? האם נראה לכם אובססיבי לדעת רוב שעות היום לדעת היכן בעלי והאם הוא בסדר? אשמח לדעת מה אתם חושבים ומרגישים בעניין.

qt1

New member
moribat ברוכה הבאה ושבוע טוב../images/Emo141.gif

כתבתי הודעה כאורך המגילה... היא לא עברה לצערי , האם תוכלי להרחיב לגבי בעלך? אולי הוא מטופל אצל אפילפטולוג? מתי פגש לאחרונה ברופא שלו , כל כמה זמן יש לו התקפים? את מוזמנת לשתף במה שנוח לך כמובן
הפורום מורכב מ: הורים לילדים עם אפילפסיה/אחים/אחיות של אפילפטים/חברות של אפילפטים/אנשים שיש להם אפילפסיה , נשים/גברים , חלק מאוזנים חלק לא... אני חושבת שעברתי על כל המאגר , אה! יש את החבר'ה שאין להם אפילפסיה ואוהבים לכתוב כאן
לגבי הדאגה שלך אם היא מפריעה לך או לכם כזוג, אני ממליצה לך לפנות לאגודה הישראלית לאפילפסיה , יש קבוצות תמיכה יש עובדים סוציאלים , המנהל השותף שלי הוא מנהל האגודה (המרגיע המדאיג) עו"ס במקצועו. את יותר ממוזמנת לקרוא באתר של אי"ל , אני מצרפת הלינק ומקווה שהפעם הודעתי תעבור בשלום. שבוע טוב ושוב, ברוכה הבאה אלינו
אני מאוד מקווה שתשארי!!!

למעלה