שלום...

• פותח הנושא Fleg
  • פורסם בתאריך

Fleg

New member
שלום...

שלום, אנחנו משפחה עם שני ילדים ואנחנו מתכוונים לעבור לנס ציונה בחופש הגדול. נכון לעכשיו התכנון הוא לעבור לאיזור של רחוב ביאליק. רציתי לדעת קצת על העיר ועל האיזור, איך האנשים וכו'. כמו כן אשמח לקבל פרטים על החינוך בעיר, על בה"ס "אשכול" - אליו אנחנו מתכוונים לשלוח את הילד הקטן, וגם על בה"ס "בן גוריון". תודה.

double O S

New member
שלום../images/Emo13.gif../images/Emo96.gif

מידע על העיר ועל עוד דברים אפשר למצוא כאן ובכלליות, העיר נורא נורא נחמדה, אנשים סימפטים, נחמדים, העיר לא יותד מדי גדולה ככה שכמעט הכל קרוב
ואיזור רח' ביאליק קרוב לבית העירייה וגם לקניון, ואם הוא קרוב לקניון אז הוא קרוב גם להיכל התרבות ששם יש ספרייה, חוגי מוסיקה, חוגי ריקוד, הצגות וכו'... תיכון בן גוריון, על אף שעוד לא למדתי בו, (שנה הבאה אני כבר שם) שמעתי עליו שהוא מקום טוב מאד עם מורים מצוינים (אח שלי לומד בתיכון שם) זה בכלליות מה שיש לי להגיד שלא רשום באתר. אם יהיו עוד שאלות אני אשמח לענות

Fleg

New member
תודה רבה לך ו...

קודם כל תודה רבה לך על העזרה. כמו בכל מקום, אני בטוח שגם בנס ציונה יש איזורים יותר טובים ופחות טובים. אולי במקרה תוכל להרחיב קצת על הרחוב הספציפי, איך הוא??? טוב, לא טוב... חוץ מזה, אולי אתה או מישהו אחר יודע קצת לגביי ב"ס "אשכול"? תודה רבה, ולילה טוב

double O S

New member
פירוט על רח' ביאליק../images/Emo35.gif../images/Emo96.gif

אני לא מסתובב בו הרבה, כי אין שם אף אחד שאני מכיר...
אבל בכלליות אני די בטוח שהוא רחוב טוב מאד...
אם זכרוני אינו מטעני... יש לידו חנות של "מכלל", פיצריה, פיצוציה... בוודאי יש כאן אנשים שיודעים יותר על האיזור ממני...

yifatushc

New member
"אשכול"- ביה"ס של ילדותי... ../images/Emo9.gif

בביאליק העברתי את מרבית שנותי (גיל 7 עד 22). גרנו ב"בניינים האדומים" אם שמעת עליהם... אחלה שכונה, בקצה המרוחק יותר של הרחוב (ממש ליד בי"ס אשכול). הבי"ס מצוין, היו לי שם כמה "מורות לחיים", אך זה היה לפני זמן רב, כך שאני מניחה שהסגל התחלף מאז (הייתי בתקופת המנהל משה פרל, ואחריו- ציפי שטרק, למי שמכיר). בכל מקרה, הרחוב ירוק, שקט ושליו, וכמו שכבר נכתב כאן- קרוב למרכז, במרחק הליכה ממש. (זמן בדוק: מביתי הקודם- שהיה בקצה הרחוב, עד הקניון- 7 דקות הליכה). הרחוב קרוב למרכז, וניתן להגיע בקלות לכל המוסדות השונים: הדואר, הבנק, לשכת תעסוקה, ובכלל- לרחוב הראשי- בו נמצאות כל החנויות, וכמובן- הקניון כפי שכבר ציינתי.
יפעת

Fleg

New member
תודה רבה לשניכם! עזרתם לי מאד../images/Emo39.gif

אני גדלתי בבית ספר אשכול..

אחלה ביצפר... יש שם מורים טובים הם משקיעים במורים למתמטיקה ואנגלית... והמנהלת שם היא אחלה

רחוב ביאליק..

רחוב שקרוב למרכז.. זה היתרונות שיש לו הוא גם קרוב לבית ספר הדר ובית ספר אשכול

Fleg

New member
עוד כמה שאלות...../images/Emo122.gif

אולי את יודעת איך הוא מבחינת אוכלוסייה??? האם הוא נחשב לרחוב שקט???
או שהוא אחד מהרועשים???
תודה

Fleg

New member
אמממ...

תראי, בכל מקום יש איזורים לא טובים, עם אלימות ואחוזי פשיעה גבוהים, הכוונה שלי הייתה לברר האם הרחוב הספציפי הזה הוא טוב או לא טוב. לפי תשובותיכם הבנתי כי נס ציונה זה אחלה מקום, והרחוב הזה בפרט. אז תודה לך ולכל העוזרים

double O S

New member
פשיעה../images/Emo35.gif מהפתאום...../images/Emo96.gif

ציטוט מעיתון "כל נס ציונה" של יום שישי: "...ומאז שהקימו את "המשמר השכונתי" חיסלו לחלוטין טפו...טפו...טפו... את מכת הפריצות וגניבות הרכב, כך שלאחר 17 מקרים בינואר-פברואר, רשמו לזכותם 0 מקרים במרץ-אפריל!" ואלה רק מתנדבים של המשמר השכונתי... ולא שוטרים ויש בנ"צ 550 מתנדבים של המשמר האזרחי, וזה אומר שביחס לכמות האוכלוסייה ביחד למתנדבים נ"צ מקום ראשון בארץ

Fleg

New member
אוקיי..... תודה

תודה רבה לכם, זה חשוב לשמוע את זה מכם, בתור תושבים. השאלות שלי בנושא באו משום, שאני לא ממש מכיר את העיר, ואין ברצוני להכניס את המשפחה שלי לאזור לא טוב, במיוחד בגלל שאנחנו באים מאזור כפרי, שאין בו כמעט אלימות.
רבה לכם, זה באמת היה חשוב לי

double O S

New member
גם אם הוא הכי רועש../images/Emo96.gif

הוא לא רועש...
ככה זה כאן, הכי הרבה רעש יש בקניון, בצמתים שם... אז לא משנה אם רועש או לא, לא יהיה רועש
ואם אתם באים מעיר כמו ת"א אז בכלל תחשבו שפה זה כפר מבודד

FrooTeLa

New member
בן גוריון זה התיכון כן?

סבבה תיכון אני למדתי בראשונים אז אני לא יכולה ממש להגיד לך על אשכול, מה שכן שמעתי שזה בית ספר מצויין...

פולסקי

New member
אממממ קצת מידעע

אני למדתי בב"ס אשכול, ב"ס על רמה.. באמת אחי הקטן לומד שם גם והוא נהנה נורא מכל חוגי העשרה שיש בב"ס (יש אומנויות לחימה, בישול, אלקטרוניקה ועוד מלא דברים בכל מיני סגנונות) ויש סגל מורים מצויין בנוסף... אגב נס-ציונה זה ממש כמו מושב מבחינת השקט והורגע רק חסר סרחון של פרות וזה העתק מדוייק של איזה מושב נידח בגולן

dylan

New member
נס ציונה היא כמו עיר קטנה..

זה לא מרגיש כמו תל אביב אבל גם לא כמו מושב.. אולי כדאי לעדכן את החתימה שלך.. לדעתי כבר מזמן נס ציונה היא "עיר עם
של בטון" או "עיר בלי
"..

double O S

New member
טוב...../images/Emo96.gif

לדעתי לא... היא עדיין ירוקה ולא רועשת ושקטה... תלוי איפה אתה גר... אני גר ליד החורשה אז יש לי מהחלון ירוק ובכביש אין כמעט מכוניות...

למעלה