שלום.. :)

i DoNt ThiNk So

New member
שלום.. :)

קוראים לי יערה, אני בת 15.. ואני לסבית. יש לי חברה כבר יותר מחצי שנה... והייתי רוצה לספר לאמא שלי. הבעיה שלי היא שאני מפחדת מהתגובה שלה... אני מפחדת ממנה בכלליות.. קשה לי לעמוד מולה.. ועוד בנושא כזה, זה יהיה לי קשה יותר. הייתי רוצה לדעת איך בדרך כלל הורים מגיבים בכזה מצב... אני יודעת שיש כאלה שמקבלים את זה וכאלה שלא... אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם. אמא שלי תמיד התייחסה אליי שונה מאחיות שלי - לטובה.. היחסים בינינו טובים אני חושבת... רק קשה לי לדבר איתה.. לא יודעת למה. אני גם פוחדת לאכזב אותה.. אני צריכה לספר לה בכלל בגיל כזה? או שכדאי לי לחכות? איך אני יכולה לספר לה את זה בלי שזה יהיה כל כך קשה? עדיף שאני אכתוב את זה? אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה ולתת חוות דעת, אני אשמח.. תודה מראש, יערה

maor77

New member
בהחלט

בהחלט לא פשוט וצערי לא אוכל לייעץ לך בנושא מה שכן שנראה לי שאת תעברי את זה יפה מאוד

mmaayy

New member
אמממ...../images/Emo26.gif

טוב, דבר ראשון כל הורה יקבל את זה בצורה שונה, יש הורים שכשהם שומעים את זה מהילדים שלהם צועקים,זורקים מהבית, יש כאלה שבוכים קצת אבל מבינים ומקבלים את הילד כמו שהו. בת כמה את? יכול להיות שאת צעירה ואמא שלך תגיד לך שבגיל שלך יש בילבול ועדיין לא יודעים בדיוק את הזהות המינית..(וזה נכון) אני דו מינית, לא סיפרתי את זה לאמא שלי כי אין טעם, אנחנו לא קרובות ואני לא משתפת אותה בכלום. אבל אם את קרובה לאמא שלך- תספרי לה למה לא? בהצלחה מאמי

למעלה