שלום

נעמצי

New member
שלום

אני נוסעת אני לא רוצה שתלוו אותי הלאה. ( אני לא נוסעת ללונדון ) אני אחזור ככה עוד כמה ימים. אחרי שנסניף קצת את הלפרין, שלף ואת החברים בתל אביב. תתנהגו יפה עד שאני חוזרת

נעמצי

New member
../images/Emo12.gif

עכשיו אני מבינה למה קרה לי מה שקרה כולם פה איחלו לי מוות זונות!

נעמצי

New member
אני נהנית לדבר לעצמי מהלפטופ.

ואני לא מסוממת.אני באטרף :) היה גדול. במיוחד לשדר את הסוף בלפטופ לכל שאר האנשים הקטנים שלא ראו את זה בבית ( אבא, נעם ושאר ירקות מעצבנים ) מותר לי לסוע ולהנות ואני חוזרת מוקדם מדי , אז תהנו מהזמן הקצר שלכם בלעדי. ונעם דרלינג, איך אני בלחקות אותך?

d b s 1 6

New member
נעמונה

1. אני לא קורא לך נעמונה, אלא נעמונה ליזה 2. את כן מסוממת, ראיתי אותך, הכרתי אותך בואי נתערב. 3. יש כזה דבר שנקרא הגיון וזה לא נשמע לי תפור על משחק של מכבי שבקלות אפשר לראות בעזרת צלחת גם באירופה 4. את גרועה בלחקות אותי :) נראה אותך מחקה אותי בלייב, יום שני ככה כשאני אראה אותך. זזה לעבודה, תהני בגמר תשמרי את האנרגיות שלך קצת ילדה ולא קראתי לך טחונה קטנה, אלא טחונה גדולה. פרט קטן ושולי

נעמצי

New member
וואלה, שכחתי נעם

בקשר לשם. אני זזה מהמחשב, זהו איתך. עד יום שני לא נדבר. כולה רציתי לעדכ את החבר'ה שלא היו במשחק בתוצאות אי שם בגרמניה הרחוקה, יש אנשים כאלה. בכל מקרה נעם שאנטי אני אחקה אותך כמו גדולה ביום שני ראה הוזהרת ושאלה קטנה, אולי אתה תלמד אותי- איך אני יכולה להעביר סמים בדיוק בשדה תעופה? למד אותי פליז, זה יכול להיות שימושי ואהבתי את הזזה. דיסלקציה תמיד משעשעת אותי. או שאתה רוצה לספר לי משהו , שהספקת לעשות ב כמה שבועות מהפעם האחרונה שניפגשנו?
ואני מתנתקת מ ה AOL ,מהמחשב, מגרמניה בכלל. אני בארץ ודי לשגע אותי. יאללה לעזוב את שכונת התקווה, כל החבר'ה זזים לגני יהושוע.

d b s 1 6

New member
נעמונה ליזה,

תהני חמודה בישראל. באמת. סמים אפשר לאעביר, אבל אני לא מנוסה בזה. משום מה מקס שלך נראה די אחד שמתאסק בתכום. נצלי ידע. ובקשר לזזה- תראי כשתגיאי לברלין
בשבילך נחזיק אצבאות לחומריות- למכבי. מקווה שמתישהו תתחברי לדברים פכות גשמיים.

CosmikDebris

New member
תהני (תמותי!)

אבל גם אני מאושר - התקבלתי לתוכנית שכל כך רציתי ללכת אליה הקיץ!!! חודש שלם באנ וואי יו ללמוד קולנוע -אאאאאאה

kit k@t

New member
אמרתי לך!! :)))

למה לא אמרת שומדבר? אני מאד גאה בך :) קאט

dont let the fame get to your head!

כשאתה הטרנטינו הבא, תזכור למי מגיע לראות חינם! הייתי מקנא, אבל אני טס לארץ
תהנה!

CosmikDebris

New member
חח ההצלחה לא באה כזה מהר

אבל אני גם טס לישראל בקיץ - אז בכלל זה הולך להיות הקיץ הכי מדהים.

נתראה בבכורה...

קיל אליאב, מבית היוצר של "למה נורבגיה, רבאק" וכאן אין ווליום 2. כאן אין זקנים עם זקן או כוסיות עם רטיות. כאן יש רצח.

CosmikDebris

New member
אבל תזכור

לפעמים הכותרת מאוד אירונית. הרי מה שווה הסרט עם יודעים את הסוף רק לפי הכותרת של הסרט. רצח יהיה, השאלה של מי. (ועדיין לא ראיתי קיל ביל 2 -יום רביעי!!- אז אםביל מת בסוף, זה רק בגלל שזה טאראנטינו - ולא מותר.)

נעמצי

New member
כמעט הלך לך עם 2 הברכות

אולי תהיה באבא? וואלה, באבא אליאב. נשמע שולט.

למעלה