שלום

שלום

יש לי המוגלובין 10.3 ( בדיקת המוגלובין לפני תרימת דם ), בת 20 ואני שוקלת 59 ק"ג, עכשיו, שאלתי היא כזו: האם המוגלובין 10.3 הוא כזה נורא? למה הוא יכול לגרום? זה מצריך טיפול דחוף? אם כן, איך אפשר לטפל בזה..? בתודה מראש גילי נ.ב אם זה פורום לא מתאים לשאלתי, אשמח אם תפנו אותי לפורום מתאים.

לפנות לרופא המטפל

המוגלובין ברמה כזו יכול להצביע על מספר דברים לרוב מדובר באנמיה, כדי להבין על מה מדובר ואת השלכות העניין יש לדעת יותר מלבד המוגלובין ועל כן יש לבצע בדיקות דם נוספות כיוון שפורום זה אינו פורום מייעץ ואיני ממליצה לפנות לפורום שכזה כיוון שהתשובות לא תהיינה חד משמעיות פני לרופא המשפחה שלך לבדיקה מדוקדקת

חביבתי

דבר ראשון אין זה המקום לשאלות כאלה, פני לרופא שיודע בטוח על מה הוא מדבר. דבר שני, בתור אחת ששוקל 47 קילו ורמת ההמוגלובין שלה זהה פחות או יותר לשלך, אני מציעה לך לרוץ לרופא שיבדוק אותך, כי רק לפני חודשיים הרמה שלי הייתה 1.6 ותאמיני לי, את לא רוצה להגיע לשם.

אה כן

ורמת המוגלובין נמוכה בדם גורמת בעיקרון לעייפות בגלל שלא מגיע מספיק חמצן לתאים. תהיי כמו שאני נהייתי: עייפה, חסרת תיאבון, לא מסוגלת לפעילות גופנית מאומצץ או ממושכת... דברים כאלה... אין לי מושג באיזה רמה בדיוק זה קורה, אבל בנקודה מסויימת פשוט מתמוטטים, ואין לי מושג עם הנזק הפיך. אז אל תקחי את הסיכון ותפני לרופא. אני הייתי ממש קרובה להתמוטטות, למזלי לקחו אותי לרופא בזמן.

למעלה