שלום

Roni1983

New member
שלום

אני לא יודעת אם זה המקום אבל זה היה הכי קרוב. איפה אני יכולה להוריד סרטוני אונס? למישהו יש מושג?

Femdom

New member
למה את מזיינת את השכל?

אונס זה בהחלט חלק מ-BDSM זה שיש לך התנגדות לזה לא אומר שזה לא קיים.

Femdom

New member
נ.ב

הנה אתר שעוסק בסרטוני אונס. הוא בתשלום למרות שיש הרבה אתרים שהם לא בתשלום. משהו כתב פה שאתרים כאלה הם נדירים, שזה לא נכון. הם לא נדירים, הם אפילו שכיחים מאוד.

Femdom

New member
נ.ב

הנה אתר שעוסק בסרטוני אונס, הוא בתשלום. למרות שאם תחפשי טוב תמצאי אתרים בחינם (ידוע לי על לפחות אחד כזה שקיים).

אסתי69

New member
לא!!!!!!!!!11

אונס זה לא בדסמ ממש ממש לא פנטזית אונס אולי אבל ממש בשומפנים ואופן לא אונס!

שאייאן

New member
אה חפשי בקאזה RAPE

מתוך כל הבררה את בטח תמצאי משהו יש כמה מהם מעניינים אבל אולי תמצאי אחד שהוא אמיתי ואם תמצאי צרבי על דיסק ותמכרי כי זה נדיר כמעט כמו סנאפ. אבל סנאפ יש הרבה יותר.. אחח החייל הרוסי הזה איך פתחו אותו כמו צ'יפורה והוא גירגר דם.. קיצר...בהצלחה

Roni1983

New member
חבר'ה

צר לי אם פגעתי במישה ממכם. אונס חלילה זה לא הסטיה שלי. אני פשוט צריכה את זה דחוף לאיזה פרוייקט. תודה בכל אופן.

Femdom

New member
תתעלמי מהם

רוב האנשים בפורום הזה לא ממש מבינים יותר מדי ב-BDSM, בגלל זה אני מבקר פה לעתים רחוקות. צירפתי קישור לאתר עם סירטוני אונס

Z o d i a c

New member
Femdom יקירי

אני בכוונה אתעלם מהערתך על חוסר הידע של גולשי הפורום בכל הקשור ל-BDSM, לא מתכוון להכנס לויכוחי סרק. אונס ידידי, שפירושו פגיעה מכוונת בגופו ונשמתו של הזולת בכוונה תחילה ובניגוד לרצונו אינה בשום פנים ואופן BDSM
אם על פי ניסיונך הרב והידע השופע שלך עדיין דעתך אחרת, לא אצלנו נמצאת הבעיה.

Femdom יקירי 2

בבקשה תחליף את הניק שלך, הוא מקודש מדי בעיני מכדי שמישהו ישתמש בו:) קל וחומך מישהו עם דעות כמו שלך ועם פרופיל כמו שלך. למקה שאולי לא ידעת אבל Femdom זה קיצור של Female Domination ובעברית זה שליטה נשית (לרוב על גברים).

Femdom

New member
לפחות

את הפירוש של Femdom את יודעת. זה כבר מראה שאת יודעת משהו... מפתיע מאוד. אין לי שום כוונה להחליף את הניק, אגב.

RONEN631

New member
אני נגד אונס../images/Emo31.gif

לא שאני ממש יודע מה זה BDSM אבל זה נעשה בהסכמה נכון? אונס נעשה בכח ,ולרוב הוא מצמרר ומשאיר צלקות על מי שנאנס. אז, אנחנו מסכימים שיש הבדלים ואלו שני דברים שונים.

למעלה