שלום...

שלום...

אם לא היתי ברורה בהתחלה אני מצטערת... האמת שאני באמת ילדה (15...) אבל סבא שלי הביא לי הרבה בולים של ארה"ב בלי חותמות(המוקדם מביניהם הוא מ-1931 והמאוחר הוא מ-1970, ובנוסף יש לי רשימות בדפים שרושם על כך בול בכמה הוא נקנה, כמה בולים יש מאותו סוג וכ'ו...) ובנוסף יש לי של 2 אלבומים של בולים מכל מיני ארצות שבהתחלה אחותי אספה ואחר כך אני.... האמת שעדיין השארתם אותי עם שאלה אחת, אם יש מפגש לאספנים באזור המרכז בתראיך כלשהו?? וגם... האם יש שם לחבילה של בולים מחוברים?

תמיר1991

New member
חבל שלא ניצל"שת...

כן, יש מפגש אספנים: יש תערוכה בגני התערוכה, ת"א, ב- 3 עד ה- 6 במאי. המפגש שלנו ב6.5 בשעה 5. תמיר.

elcool

New member
ניצלו"ש =

ניצול שירשור פועל, שורש נ.צ.ל.ש. פעולה הבאה להוסיף הודעה לשרשור מסויים ללא קשר לנושא השרשור על מנת לשמור מספר רב של נושאים בעמוד הראשון, או כדי להוסיף מספר הודעות בשמך המאוגדות בשרשור אחד ניצל"שתי, נצל"שו, התנצל"ש, נוצל"ש וכו'

תמיר1991

New member
ואגב - אני רוצה להעיר את תשומת

ליבו של כל מי שיש לו "ידיעות": היום במוסף מסלול הייתה כתבה על התערוכה. תקראו. תמיר.

avitalit

New member
שלום רחלה .

אשמח אם תשלחי לי במסר את הכתובת של KERENGIL מתוך הרשימה בסבב לכשתגיע אליך. קיבלתי השבוע מעטפת יום ראשון מאנגליה עם 4 בולי אופניים מודבקים עליה ואשמח כמובן לשלוח לה אותם ( אני לא פונה אליה ישירות כיוון שהיא כנראה כבר הרבה זמן לא כאן ). מקווה שהפעם אף אחד לא יחשוק במעטפה ויוציא אותה מהתיבה שלה כמו שקרה למעטפה הקודמת ששלחתי לה.
תודה איצ

תמיר1991

New member
אולי היא הפסיקה לאסוף ובגלל זה עזבה

את הפורום. אני ממליץ שתיצור איתה קשר קודם לפני שתשלח. תמיר.

להרגיע, קרן לא הפסיקה לאסוף.

היא פשוט מאוד עסוקה, ולכן אינה כותבת אצלנו. נכון, גם אני חושב שזה לא תרוץ, אבל - כל אחד אדון לזמן שלו.

למעלה