שלום

Neon light

New member
שלום

אני חדש בפורום אין לי הרבה מה לספר אני בן 17 מאשדוד, בימים אלה מסיים את לימודיי ומתכונן לקראת הגיוס באירוסמית התאהבתי בפעם הראשונה ששמעתי את crazy בערך בגיל 12 אני חושב.. מאז ביליתי הרבה זמן עם הסאונד המדהים של הלהקה, שעזרה לי לעבור את הרגעים היותר קשים בחיים.

AeroTom

New member
Welcome to the forum../images/Emo24.gif

נשמח לדעת עוד פרטים. מה יש לך של הלהקה,שירים אהובים...

SaintJohn

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif

טוב לראות שהצטרפת אלינו מקווה שתאהב את הפורום והאנשים ושתישאר לאורך זמן תהנה!

Neon light

New member
שירים אהובים

תודה על קבלת הפנים אז שירים אהובים... כאמור crazy במקום הראשון angel, full circle,hole in my soul, amazing,deuces are wild,what it takes, cryin,luv lies ועוד הרבה שכרגע לא עולים בזכרוני.. מידע על הלהקה, לא יכול להגיד שיש לי משהו לחדש שאתם לא תדעו. לא הייתי מחשיב את עצמי כמעריץ שרוף או משהו כזה הם ה-להקה בשבילי וה-מוזיקה, אחרי זה הולכות שאר הלהקות ושאר סגנונות המוזיקה(ואני אוהב הרבה סגנונות שונים), אבל חוץ מהמוזיקה עצמה אין לי הרבה מה לספר..

AeroTom

New member
לפי השירים שהבאת

אפשר לראות שכולם מהתקופה היותר חדשה של הלהקה מ-87 עד היום. אנחנו ממליצים לך גם בחום לנסות את התקופה הישנה של הלהקה משנות ה-70 אם לא נחשפת אליה עדיין...

Xboy123

New member
גמניי בקטע של שירי שנות ה87 עד היום

אני אוהב אותם הרבה יותר! והשירים שהעלה neon light הם השירים שלי.. מהסגנון שאני הכי אוהב
. ברוכים הבאים! מקווה שתוכל מתישהו לנמק על איך יצאת ממשברים בחיים בעזרת אירו'...

בינג

New member
ברוך הבא ../images/Emo70.gif

אני מקווה שתישאר... שמתי
שהקהילה התפתחה מאד....לא הייתי יומיים ונפתחו מלא שירשורים חדשים

למעלה