שלום אני מחפשת להכין עוגה ליום הולדת שנתיים עוגה מרשימה וטעימה. שהילדים יאהבו המלצות בבקשה תודה
א אמא של רועי ויובל New member 16/4/04 #1 שלום אני מחפשת להכין עוגה ליום הולדת שנתיים עוגה מרשימה וטעימה. שהילדים יאהבו המלצות בבקשה תודה
ע עמיתושש New member 16/4/04 #2 תשובה.... עוגה מצויירת עם העפיפון של הופ עוגה מפוסלת או מצויירת של דמות נערצת...באטמן..סופרמן או מישהו אחר מהטלויזייה, חיות...
תשובה.... עוגה מצויירת עם העפיפון של הופ עוגה מפוסלת או מצויירת של דמות נערצת...באטמן..סופרמן או מישהו אחר מהטלויזייה, חיות...
א אמא של רועי ויובל New member 16/4/04 #3 אפשר לקבל הסברים אף פעם לא עשיתי עוגה עם ציור או פיסול העוגה של הופ נשמעת מעניינת מאוד אפשר לקבל הסבר מפורט. תודה לך
אפשר לקבל הסברים אף פעם לא עשיתי עוגה עם ציור או פיסול העוגה של הופ נשמעת מעניינת מאוד אפשר לקבל הסבר מפורט. תודה לך
ה התגשמות New member 17/4/04 #4 ממש קל מכינים עוגה בתבנית גדולה וחותכים אותה בצורת העפיפון של הופ אם את ממש לא מכירה בצק סוכר הייתי מציעה אפילו עם פוגינד וצבעי מאכל לצבוע כל חלק בדיוק כמו בלוגו שלהם בהצלחה
ממש קל מכינים עוגה בתבנית גדולה וחותכים אותה בצורת העפיפון של הופ אם את ממש לא מכירה בצק סוכר הייתי מציעה אפילו עם פוגינד וצבעי מאכל לצבוע כל חלק בדיוק כמו בלוגו שלהם בהצלחה