שלום!

barush14

New member
שלום!

אני חדשה פה.. אני ממש רוצה ללכת להופעה של המורדים אבל אני יודעת שלא יתנו לי ללכת להופעות שלהם בבארבי בת"א. יש מצב שתיהיה הופעה באיזור ראשון-רחובות-נס ציונה-יבנה וכאלה?! אני ממש רוצה לפגוש את הדורבנים!!!!!!

"המורדים"...לא משנה, הבנו

אממ...לוח הופעות שלהם יש באתר שלהם- www.dorbanim.com הוא מתעדכן פעם בכמה זמן, אבל בינתיים אני לא רואה פה את האיזוא הזה, אלא רק אחת בת"א... אולי מתישהו יהיה, אבל אנחנו לא יכולים לדעת מראש

אצלי בבית...

אני ואחותי שגדולה מבין ה-3 (11) נגד כל הגל הספרדי הזה בצורה עקרונית, אבל אחותי בת ה-9 מטורפת על "פינת אור" ו"קטנטנות" בצורה אובססיבית ומפחידה, וההורים שלי משתפים עם זה פעולה! הם שלחו אותה להצגה של זה...והם מסיעים אותה לחוגים בתמרון מסובך כדי שהיא לא תפסיד את הסדרה... אנשים מטורפים!

papal

New member
אני גר ברמלה

איפה אתה גר? אני מכיר כמה בסביביה שבטח יוכלו לתת לךך טרמפ להופעה או משהוא חוץ מזה ביננו- כתושבי האיזור- וגם יואב יסכים איתי חוץ מבת"א אין שום מקום נורמאלי באיזור שלנו להופעות חוץ אולי ממכון וייצמן (אהם אהם -= המבין יבין וחיים יבין :) -רמז- מישהוא רחובותי ..)

Sn‡ƒƒ

New member
קודם כל..ברוכה הבאה.

ושלא תתבלבלי זה "דורבנים"..ולא "המורדים". אממ..חוץ מרוק העצמאות שיש בראש"לצ שהם מופיעים שם, אני לא חושבת שהם מופיעים באיזור..=\

למעלה