שלום!

c h e n s o

New member
שלום!

אני חדשה כאן. קוראים לי חן ואני בת 13. אני גרה בישראל אבל יש לי שתי חברות טובות שלא גרות בארץ... מותר לי להיצתרף גם אם אני גרה בישראל נכון? יש לי איזה כמה שאלות שאני מקווה שתירצו לענות: שם: גיל: באיזה ארץ אתם גרים: מתי עברתם לגור שם: למה אתם גרים שם: מתי אתם חוזרים לארץ (לא לביקור, לתמיד) אם בכלל: ו... זהו. אם אתם רוצים להוסיף משהו, בכיף.

ציקהלה

New member
הייי מה המצב....

לא ניראה לי שכולם יוהבו את הרעיון אבל לי אין בעיה ולהלן השאלות החקירה שם:אייר גיל:17 באיזה ארץ אתם גרים: אני גר בארצות הברית אבל לא סתם ארצות הברית של אמריקה! מתי עברתם לגור שם: ניראה לי איזה 7 חודשים למה אתם גרים שם: ככה בא לאבא מתי אתם חוזרים לארץ (לא לביקור, לתמיד) אם בכלל: הוא אוהב פה מידי לא ניראה לי נחזור אני חף מפשע אבל בכל מקרה ברוכה הבאה (אם תצליחי לסבול פה)

c h e n s o

New member
למה שאני לא יצליח לסבול פה?

זה ניראה לי פורום נחמד מאוד...

Trinity 8 P

New member
../images/Emo54.gifעילגים

לסבול את זה פה או לסבול את הפורום... לסבול אפשר בכל מקום ואני לא בטוחה שזה כל כך רצוי...

אסף 8

New member
היו

אני מניח שכן... כבר היו מלא כאן מהארץ, ואם אני זוכר נכון, יש עדיין אחת שגרה בארץ וכותבת פה... רק עצה קטנה, אם אנשים אומרים שהם רוצים לעבור ושואלים אם זה קשה וכל זה, אל תגידי כמה שאת רוצה את זה וכמה שאת מקנאת.... שם: אני יודע שזאת קצת הפתעה בשביל חלק ממכם, אבל אני רוצה לגלות סוד קטן, השם האמיתי שלי הוא אסף... גיל: 15 - חי חי אני לא הכי קטן! באיזה ארץ אתם גרים: קנדה, מחוז? בריטיש קולומביה. רוצה יותר מדויק? דה איילנד סיטי אוף ריצ'מונד... כמה זמן: 8 חודשים בדיוק... למה? כי אני משוג... כלומר הורים... מתי חוזרים: לא יודע... תלוי... דווקא מתחילים לי חיים מזה טובים פה.... ו... זהו... תוספת: הוקי זה משחק מגניב.... וקריסטל זה שם מגניב.... ויש לי בלוג... ולי יש שאלה קטנה בשבילך - בכינוי שלך, התכוונת ל-chain saw?

c h e n s o

New member
לא היתכוונתי לזה בכינוי...

מה זה בכלל? קוראים לי חן ובאנגלית זה chen והשם מישפחה שלי מתחיל באותיות סו ובאנגלית so אז בגלל זה הכינוי.

Re : שלום!

חח טוב... קוראים לי תום קדם אני עוד מעט בן 15 אני גר בסאות פילד מישיגן ארה"ב הגענו לפה דרך העבודה של אבא שלי הוא עובד בשביל חברה בשם Equifax

למעלה