שלום

moonlight

New member
שלום

אני די מהססת כיצד לפתוח... אני יודעת כבר כשמונה שנים שיש לי הפרעת אכילה. אני ``מוגדרת`` כאכלנית כפייתית. ובעבר השתייכתי לקבוצת ``אכלנים כפיתיים אנונימיים``. מעולם לא הבנתי את הקשר בין אכלנים לאנורקטים עד שלפני כארבע שנים נכנסתי למשטר של דיאטת כאסח והורדתי 15 קילוגרם כאשר רוב הזמן לא אכלתי דבר... וכשהעירו לי בני ביתי כי אני אנורקטית, צחקתי מהם, אך לאחר מחשבה הבנתי שבמשך שבועיים תמימים לא אכלתי דבר... גם החזרה לאכילה נורמלית היתה לא קלה. בעצם אין לי אכילה נורמלית. אין לי תחושת רעב. אני יכולה לא לאכול דבר, או לא להפסיק לאכול... כמו כן אני נפגעת גילוי עריות, וכיום יודעת שיש קשר ברור בין הדברים.

ילדונת~

New member
אור שלייייי ברוכה הבאה מלאכית!!!!

אני כבר לא הכי כותבת פה.... אבל קוראת כל מילה אבל לא יכולתי לעצור את עצמי מלכתוב לך ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!! ושאני אוהבת אותך כל כך ואני מקווה שאת יודעת עד כמה אני אוהבת אותך שמחה שהצטרפת למשפחה שלי כאן למרות שאנו כבר משפחה (-; אוהבת אותך המון שלך מתמיד לתמיד אני

moonlight

New member
ילדונת מתוקה שלי :)

אם היו לי קודם פרפרים בבטן כשכתבתי את ההודעה שלי אז הם עפו ברגע שראיתי את קבלת הפנים שלך (-: ו....כן, אני יודעת כמה את אוהבת אותי ואת גם יודעת כמה זה הדדי , יקרה שלי. אוהבת אותך!!!! אור.

ילדונת שלי...

רוצה לנצל את ההזדמנות ולאחל לך שבת שלום וערב נפלא. אני דואגת לך...אתמול חשבתי עליך המון בלילה. רוצה שתזכרי גם את לדאוג לעצמך. ושלא יישנו המקרים כמו אתמול. אמרת לי שזה ``לא ביג דיל``. ובכן...זה כן! את מתעללת בגוף שלך והוא לא יחזיר לך על כך טובה על כך.... בבקשה אל תשכחי אותו ואל תזניחי אותו. כי הוא מכיל משהו שאני וכולנו כאן כל כל אוהבים...וכל כל לא מגיע לו לסבול ולכאוב...מגיע לו ולב העצום והמדהים שבתוכו לשמוח ולהנות ולחיות ולהיות מאושר וגאה! אז תדאגי את לו...ואני כבר אדאג לך. נתחשבן אחר כך. אוהבת אותך ילדונת שלי. חושבת עליך המון ותמיד תמיד איתך איפה שלא תהיי ומה שלא תעשי. שולחת לך חיבוק דוב {} אוהב ומחבק חזק חזק (וניזהר נואשות שלא למחוץ למרות שזו מסיבה בילתי אפשרית מראש) אוהבת אני.

ברוכה הבאה אור

שלום לך, ערב טוב וברוכה הבאה לפורום שלנו. אני מבינה את החשש הראשוני שלך בפתיחה...בדרך כלל קשה בהתחלה להפתח ובמיוחד עם סיפור כמו שלך. אני רק מקווה שתרגישי במהרה חופשיה יותר ופחות מאויימת כי ממש אין ממה. סיפורך מסופר בקיצור ובמילים מועטות אבל וודאי מכיל כל כך הרבה כאב וקושי...ואני שמחה שהגעת אלינו ומצאת את האומץ לכתוב לנו ולו כדי שנוכל לתת לך חיבוק אוהב ומחבק ולתת לך את ההרגשה שאת לא לבד. כולנו כאן איתך...מושיטים לך יד. כפי שכתבת שהבנת...יש קשר הדוק בין כל סוגי הפרעות האכילה. כולנו משתמשים באוכל כדרך לבטא את מה שמציק לנו ומפריע ומכאיב. יש הלוקחים זאת לכיוון של חוסר אכילה ויש הלוקחים זאת לכיוון של אכילה כפייתית וגם כל מה שבאמצע - אבל מקור הבעיה נשאר זהה. וכולנו צריכים למצוא את הדרך להביע את מה שעל ליבנו בדרך אחרת, של מילים ותחושות, במקום בדרך המוכרת לנו עד עתה ושאינה מובילה אותנו לכל מקום טוב. את מוזמנת לכתוב כאן הכל...כל מה שאת מרגישה...מחשבות, תחושות, מצוקות, לבטים, פחדים...שירים וסיפורים...כל מה שאת מרגישה וכואבת. כולנו כאן בכדי לתמוך בך ולתת לך יד מחזקת בשעת הצורך. כמעט כולנו כאן סובלים מהפרעת אכילה כזו או אחרת...תומכים ונתמכים כפי יכולתנו ורצוננו. נעזור לך כמה שנוכל וכמה שתאפשרי לנו. נבין...נתמוך...נחבק ונאהב. בלי ביקורת וכעס. רק הבנה ותמיכה. אור יקירתי שמחה שהגעת אלינו. ואשמח עוד יותר אם תאפשרי לנו ללוות אותך בדרך הארוכה והקשה הזו. קשה מאוד לעבור אותה לבד. אבל יחד אולי נצליח להתגבר ולנצח את המחלה. בהצלחה לך...ולכולנו. ושוב - ברוכה הבאה. שלך תמיד מאיה.

למעלה