שלום,

ש ר ה

New member
שלום,

אני אחות, משלימה לתואר ראשון בסיעוד. במהלך הלימודים אני לומדת קורס רפואה אלטרנטיבית. המרצה משעממת במיוחד ולמרות שהנושא מענין אותי אני בקושי בשיעורים בגלל זה. בקיצור, היום קיבלנו קופנוים כאלה שאפשר לבחור לעשות טיפול של 30 דקות של שיאצו , רפלקסולוגיה או עיסוי הוליסטי, במחיר של 40 ש"ח. רפלקסולוגיה מאוד קורץ לי,אני רק מנסה להבין בדיוק מה הטיפול, מה המטפל עושה, מה המטרה, מה משך הטיפול בד"כ, מה המחיר הרגיל, למי זה מיועד וכ'.. אני חיפשתי בכמה אתרים אבל זה לא כל כך מספק.. אשמח לכל עזרה.. תודה,

0 אור 0

New member
רפלקסולוגיה

עוסקת בטיפול דרך הרגליים - אני מניחה שבקורס וגם באתרים, ראית שהתיאוריה מבוססת על כך שכל מה שקורה בגוף ובנפש משתקף בכפות הרגליים, ואת רוצה להבין תכל'ס מה קורה בטיפול. אז ככה: את שוכבת על מיטת טיפולים, והמטפל מעסה את כפות רגלייך. בטיפול של חצי שעה המטפל יסתפק בטיפול של פינוק ולא יעסוק בריפוי או עבודה לטווח ארוך. טיפול רפלקסולוגי רגיל בנוי מסדרה של מפגשים (בדרך כלל 10-12), שבראשון שבהם את עוברת תשאול מקיף ואבחון כף הרגל - בעקבותיהם המטפל יבנה את סדרת הטיפולים, שתנסה לענות לצרכים היחודיים שלך. כל טיפול הוא בין 40-60 דקות. הטיפול כמובן נעשה בבגדים (רצוי להגיע בבגדים נוחים ולא לוחצים), העיסוי עצמו יכול להיעשות עם קרם או שמן או בלעדיהם. הטיפול מתאים לכל אדם שרוצה להיות יותר בריא ומאוזן.

ש ר ה

New member
תודה רבה, אבל

לא אמרת לי כמה זה עולה? אני באמת אולי אעשה סדרה שלמה של טיפולים. עוד שאלה, זה יכול לסייע גם בהרזיה?

0 אור 0

New member
שרה

המחיר שונה בכל מקום - תלוי איפה את עושה ואצל מי. יש לך אפשרות במרפאות לרפואה משלימה של הקופות, בקליניקה פרטית, ב SPA או בבתי ספר לרפואה משלימה (כסטג' של התלמידים). ברור שלכל מקום כזה מחיר משלו. ולגבי הרזיה - יכול לסייע כמובן, אבל זה ממש לא תרופת פלא, ולא תחליף לתזונה, פעילות גופנית וכו'.

למעלה