שלום

human nature1

New member
שלום

אני בוגרת מכא"ל שנת 2000 וואהו איך הזמן עבר. במהלך השיעורים התמדתי... והאמנתי.. אך במשך הזמן האמונה דאכה והחיים חזרו למסלול הרגיל והמשעמם ... היו שאמרו שהקורס עזר להם מאוד והיו שאמרו (ואני בניהם) שלא. לאחר 4 שנים (עדיף מאוחר מאשר אף פעם) כשאשר במהלך השנים פתחתי לסירוגין את הספר. אני מודעת לטעות... בגדתי בעצמי זלזלתי וביכולות שלי. שיר ה"אומץ" נותן לי הרבה מאוד כח .. תלוי מעל שולחן העבודה שלי... במשך כמס' חודשים. "אם תחשב כי תפל כבר נפלת אם תחיה בלי היסוס וניצלת ..." "הכל תלוי בך חבר..." נוסטלגיה ... כיף להיזכר .. חשוב מומלץ מאוד.. ליישם ולהפנים. תחלמו תתמידו תאמינו ותצליחו... אל תחכו יותר מידי זמן כמוני... נותנים לכם את הכלים השתמשו בהם. מאוד שימח אותי. לראות שנפתח פורום. פרוייקט מיכא"ל מבורך.. אם אפשר למסור ד"ש דרך הפורום באזשהי דרך למדריכה האישית פלורי.

yossi iv

New member
האמונה העצמית אכן דועכת..

עם הזמן. שודדי הזמן דואגים להרחיק אותנו מעצמנו,וגוררים אותנו "לחיים הקלים והבינוניים", לחיים בלי חלומות ומטרות קונקרטיות,לחיי מריבה ולחוסר הצלחה אישית ומימוש עצמי. זאת ברירת המחדל של האדם... הבינוניות. (לצערי כמובן) אני שמח שאת ממליצה לחברי הפורום ליישם ,להמשיך לחלום ,להתמיד להאמין שנצליח...ולהצליח. אני מקווה שתובנות התהליך ישובו אלייך במהרה ותינסי למסלול חיים שאת באמת ממצה את עצמך בו. אני אעזור לך אם תירצי. באהבה

היי היי, נגמר העולם??

מה קרה ? למה את בדיכי? את עדיין יכולה לעשות מה שתרצי... אבל לפני כן... את צריכה לזכות בחזרה בביטחון העצמי שלך... תראי את המטרה שלך בראש, אבל בינתיים תעשי רק צעדים קטנים לקראת הביטחון העצמי שלך, כמו: תשקיעי במראה שלך ובעצמך יותר תתחילי בדיאטה או משטר תזונה נכונה, ותראי לעצמך איך את מתמידה בו תמצאי משהו שאת אוהבת לעשות , תחביב, ותלמדי לבד או בעזרת מורה/חוג, איך לעשות אותו ותתמידי בו לפחות פעם בשבוע תעשי לעצמך מנטרה, משו שאת רוצה להאמין בו בקשר לעצמך משו שאת רוצה להשתכנע שאת יכולה לעשות , ותגידי אותו לעצמך כל יום, תכתבי את זה על עמוד אחד כל יום במחברת, ותריצי לעצמך סרטים בראש של איך את תשיגי את מה שאת רוצה. ככה תרגילי את המוח שלך להצלחה במה שתרצי אם את רוצה עוד טיפים קטנים להעלאת ביטחון עצמי, אני אשלח לך. אחרי שתרגישי שאת מסוגלת ומאמינה בעצמך, אולי זה ייקח קצת זמן, תהליך ריפוי הנפש הזה , אבל זה יגיע... ואז תקחי צעד אחד קטן לקראת המטרה שלך, ומה שאת רוצה, בקטן קטן, וצעד נוסף בכל פעם שתרגישי מוכנה, עד שתגיעי. את יכולה לומר עכשיו, מה...שטויות, זה לא יקרה בחיים כי : 1. 2. 3.....1000 תירוצים, וזה מה שזה תירוצים, אל תתרצי, תפתרי את הבעיות, ולכי על זה. בלי פחד מותק, פחד זה הנכות הכי גדולה, ואין ממה לפחד, כולם פה רק בשר ודם והם לא יותר ממך בכלום,והעולם, נוצר בשביל בני האדם, בשבילך לכבוש אותו, לטעום אותו... אל תסתפקי במשו שאת לא רוצה, אל תרצי בלא ברירה רק את מה שיש לך.

למעלה