שלום !!!!

jhony23

New member
שלום !!!!

רציתי לדעת אם אני מגיע לתאילנד עם כרטיס טיסה לכיוון אחד יעשו לי בעיות בכניסה ( בגלל שאין לי כרטיס חזרה \ יציאה ) בגדול אני מעוניין להיות חודש בתאילנד אחרי זה לעבור לנפאל ככה לשבוע ( בשביל הבנג'י ) ולסיים בהודו . האם באחת מהמדינות יעשו לי בעיות אם יש לי רק כרטיס כניסה . אם יש למישהו הצעות ( איך הוא עשה את זה ) . בתודה מראש לכל העונים . בבקשה רק מי שבטוח שיענה

muga

New member
אין שום בעיה

לשלושת הארצות האלו נכנסתי ללא כרטיס יציאה. אף פעם לא עשו לי בעיות. מבחינת הויזות - בתאילנד בכל כניסה מקבלים ויזה חינם ל30 יום. נפאל - בכניסה מקבלים ויזה ל60 יום תמורת 30$ ו2 תמונות פספורט. ולהודו צריך להוציא ויזה מראש בארץ/נפאל/תאילנד. טיול נעים.

maz

New member
לנפאל לשבוע רק בשביל בנג'י?!

כנראה כל אחד נהנה מדברים אחרים אבל כדאי שתברר אם באמת זה כל מה שאתה רוצה לעשות בנפאל כי זו טירחה קצת גדולה (ויקרה) להגיע לנפאל היפה רק בשביל זה. ולשאלתך - אני הייתי בנפאל ללא כרטיס יציאה (קניתי אותו שם) ולא עשו לי בכלל בעיות. עד כמה שאני זוכרת גם בתאילנד אף אחד לא ביקש לראות כרטיס יציאה.

../images/Emo41.gifנצל"ש-קטמנדו, כן או לא?../images/Emo41.gif

שלום לכולם! אחי וחברתו נמצאים בתאילנד וכרגע ברשימת המתנה לכרטיסים לנפאל. הם שמעו שאולי לא כדאי להגיע לשם בשל מלחמת אזרחים המתחוללת באזור. מה דעתכם? האם המצב שם מסוכן או סביר? תודה וסופשבוע נעים לכולם!

sela v

New member
אזהרות למטיילים

בקישורי הפורום יש קישורים לאתרים של משרדי חוץ של מדינות שונות. לגבי נפאל רשום שיש תקריות, אבל היא לא ברשימה של המקומות שמשרד החוץ הבריטי למשל ממליץ לא לסע, בניגוד למשל לכמה מקומות במדינת ישראל שהם ממליצים לא לסע, כמו לרצועת עזה, קרוב לגבול לבנון וכו'.

ami41

New member
סלע התראות

אשמח לעזור לשאלותך על התראות במערכת שלי ursafe sos כל לקוחותי מקבלים התראות במייל. כל יום אם יש חידושים ממחלות עד ארועים פוליטים, בכל יבשת על הגלובוס לקוחותינו התרמילאים שלנו. אנשי עסקים תירים מקבלים התראות נוסף לביטחון האישי שאנו מספקים בעולם לצעירים ומבוגרים. תודה עמיר

n i v n i v

New member
בנג'י בתאילנד

קודם כל אין בעיה להכנס לתאילנד בלי כרטיס יציאה. עכשיו יש בנג'י בצפון תאילנד בצ'אנג מאי בזמנו זה עלה רק800 באט (80שקל) וזה 70 מטר אז כמובן שזה לא מגניב כמו בנאפל ששם זה 120 מטר אבל זה גם שווה קפיצה. בכל אופן אני ממליץ לא לפספס את צפון תאילנד ולפי דעתי תעשה הכל כדי להגיע ללאוס מ ו מ ל ץ בחום ואהבה. ועם אתה כבר בנאפל אז לך תטייל שם ארץ מדהימה. תעשה חיים שיהיה רק טוב ניב

למעלה