שלום!

nukexxxsf

New member
שלום!

שלום לכולם ניראה לי שכאן זה המקום הנכון לשאול.. שמעו מתחיל ממש להימאס לי מהשיער שלי... אני חושב על אולי לעשות פעלול מטומטם של לשרוף את השער שלי... מה דעתכם? אגב מישהו ראה Haggerd?

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif אממממ...

אתה יכול לעשות גלח ולבקש גם מאנשים אחרים שרוצים להסתפר או משו שגם ייתנו לך שיער..לא משנה מאיפה..מכל מקום בגוף.. ואז תיקח את כל השיער הזה ואז תכין פיצה ובמרכיבים של הפיצה שים גם ת'שיער הזה ותאכל!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif אמממ..

פעם במסיבה אחת שחברה שלי עשתה אז ילדה אחת ביקשה שאני יעשה לה כמה ראסטות ועשיתי לה והרי שופרים את הקצה של השיער כדי שלא יתפקרו הראסטות וזה הריח הכי מסריח בעולם!

nukexxxsf

New member
לא הבנתם...

אני רוצה לשרוף את השיער שלי שהוא עדיין מחובר לראש....

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחחחחחחחחחחחח

חמוד... הבנו אבל דיברנו על הסירחון ויוצא מהקטע של לשרוף שיער...

omni96

New member
זה יכול להיות נחמד

אבל תיזהר מהראש שזה מגיע לאורך ממש קצר אז תכניס את הראש לאמבטיה מלאה או משו

BiAAcH

New member
מה אתה מטומטם? אתה רוצה שהוא ימות??

אחי, אל תקשיב לו, בחיים אל תכניס את הראש שלך כשהוא בוער לאמבטיה מלאה, זא לא עושה כלום!! תכניס לאמבטיה ריקה, וזה ישר נכבה...

omni96

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי עכשיו טוב באמת טעיתי תכניס את הראש לאמבטיה ריקה

bobby6killer

New member
לא יא טיפשים אל תקשיב להם!

אחרי ששורפים את השיער יש ריח ממש ממש מסריח אז מתי שזה נהיה קצר ודולק תדחוף לאמבטיה עם אלכוהול 95 אחוז זה יחטא לך הכול או לאמבטיה עם בנזין זה יעצור את השריפה...

omni96

New member
ווואלה עכשיו הבנתי

אבל אם הבנתי נכון יהיה יותר טוב אם כולך תיכנס לאמבטיהה !

sveta y

New member
ו...

ואתה גם יכול לסרוף את כל הבית בדרך זה היה מזה גדול...במאלה אתה עובר דירה ואתה סונא את כל השכנים...

sveta y

New member
ודרך אגב...

אני זאת שעזרתי לו קצת לפרק את הראסטות... היה לו כל כך יפה ראסטות... תעשה שוב :)...סתם סתם...

Sonata Arctica1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגתם אותי! יא מחוקים.. אבל למה מחוץ לאמבטיה... שימלא אותה ב95% אלכוהול כשהוא בתוכה רטוב כולו בחרא הזה.. וידליק...

למעלה