שלום

3קטנה

New member
שלום

כבר כמה זמן אני מסתובבת עם תחושה לא טובה אולי אני מגזימה ואולי אני רצה מהר מדי עם הנבואות שלי מה אתן חושבות? בדצמבר הפסקתי לקחת גלולות. מאז ועד היום לא קיבלתי מחזור. באולטראסאונד הכל במקום, ונראה שגם החודש לא יהיה ביוץ. הרופא לא מוכן לתת לי את הגלולה שמביאה ביוץ. כולם אומרים לי שזה בגלל שלקחתי גלולות חמש שנים. כולם אומרים לי להרגע. איך אני יכולה להרגע? ביוץ זה הדבר הכי ראשוני שגוף של אישה אמור לעשות. אני מרגישה לא ממש אישה כרגע. סליחה אם אני נוגעת בקצוות עצבים חשופים. כולן בהריון. כולם שואלים אותי מה איתי אני אומרת שלא בא לנו כרגע או שאומרת שלאחרונה התחלנו לנסות. מישהי יכולה לייעץ לי מנסיונה? אין לי כל כך עם מי לדבר אני לא רוצה להעלות את הנושא בשיחות כדי שלא ירחמו עלי ואתן בוודאי מבינות כמה זה אישי, כמה קשה להיחשף תודה

נולי3

New member
אולי להחליף רופא?

אני לא כל-כך יודעת איך לייעץ לך (עוד מעט המומחיות יענו לך) אך, לעניות דעתי 3 חודשי המתנה למחזור הם די והותר
, אולי יעוץ עם רופא אחר יספק לך את הסיבה לכך
בהצלחה בהמשך

3קטנה

New member
האמת שהתייעצתי עם עוד רופאה

ממש בכירה לפני כחודש והיא אמרה לי גם לא לקחת כלום, ושאדבר איתה אם גם החודש לא אקבל. וזה מה שקורה.

פּוֹנְג

New member
אנחנו "מאד" אוהבות שאומרים לנו

לנו להרגע אני מציעה שתרגעי עם רופא אחר שלושה חודשים ללא מחזור אפילו אם לקחת 10 שנים גלולות, זה קצת יותר מדי אגב, מתי הייתה בדיקת ה US האחרונה שלך? אולי מאז את כבר בהריון? (היו דברים מעולם)

3קטנה

New member
לפני חודש בערך

אבל הטכנאית אמרה שלא נראה לה שעומד להתרחש ביוץ באותו החודש

נועם@בת

New member
זה נשמע מעצבן

אבל 3 חודשים אחרי הפסקת הגלולות עוד מוקדם להתערב עם הורמונים. מי שיגיד לך להרגע תגידי לו שישלח את אמא שלו תרגע
, אבל בינינו, אל תלחצי. חושב לדעת עוד משהו, לפני שהתחלת לקחת גלולות האם הוסת שלך היתה סדירה? יש משהו בגישה של הרופאה. אם מאזן ההורמונים לא הסתדר אצלך, אולי בשלב הזה אין טעם במתן פרוגסטרון כי זה יכול להביא לוסת, אבל לא בהכרח יביא לביוץ. אז תחרקי שינים ותחכי עוד חודש, ואז תחזרי לרופאה. בהצלחה נועם

3קטנה

New member
אני לא כל כך מבינה

הכדור שמקבלים במקרה הזה - מביא רק וסת מזוייפת? או שהוא מחדש את הביוץ?

debby12

New member
מנהל
תלוי איזה כדור נותנים לך

בד"כ נותנים ארגסט כלומר פרוגסטרון שרק מייצר וסת "מזויפת" ללא ביוץ. לוקחים אותו 5 ימים ואחרי שמפסיקים אמור להגיע הדימום המיוחל. כדורים משרי ביוץ ( כגון איקקלומין) נוטלים בתחילת המחזור לאחר הוסת.

נועם@בת

New member
כדור זאת הגדרה נרחבת מידי

ישנם כל מיני כדורים שנותנים. ברירת המחדל זה ארגסט/פרוגסטרון שרק מפיל את הרירית אם היא התחילה להתפתח. כדורי אסטרוגן שבונים רירית לא ניתנים בשלב בו את נמצאת. נועם

poli4

New member
קרה לי בדיוק אותו דבר ....

בעברי הייתי מפסיקה גלולות ומקבלת מחזור והפעם לא .. מאוד ניבהלתי והלכתי ל-3 רופאים. 2 מהם אמרו שזה בהשפעה של הגלולות , אחד היה יותר סקפטי ומצא שהרירית שלי דקה ולכן ישר הופנתי לזריקות וניכנסתי להריון (שמסתמן כלא תקין) בטיפול הראשון. מוסר ההשכל: לא ליהיות היסטרית אבל ליהיות עירנית. תעשי בדיקות הורמונליות ביום השלישי של המחזור (קחי ארגסט אם צריך). לבדוק שהרירית יפה ... אולי צילום רחם כל מה שלא מזיק ... כי ברמת העיקרון שיבוש הורמנלי מגלולות הוא בד"כ שבועיים אבל יכול לקחת עד שנה. והכי חשוב : לשלול שחלות פוליציסטיות ולבחור רופא שמשדר איתך באותו גל בהצלחה!!!! תשלחי מסר אם את זקוקה לעוד אינפורמציה

בולה101

New member
הי פולי../images/Emo24.gif

מה קורה עם הבטא. אם אני לא טועה היא היתה 25 ??. מה קורה מאז?? מקווה שיש הריון והכל בסדר אינשאלה. מחזיקה לך אצבעות.

פאקא

New member
אני לא יודעת מה זה ולא

ולא מה הטיפול הרצוי אבל הגלולות לבדן הן לא הסיבה כיון שאני ועוד רבות שאני מכירה לקחנו גלולות הרבהיותר מחמש שנים ולא היתה בעיה כזו (אבל יש אחרות...) אז נראה לי שוה לבדוק קצת יותר, או ללחוץ על הרופא עד שתקבלי הסבר משכנע למה כדאי לחכות בהצלחה !!!!!!!

שירן55

New member
הצעה...../images/Emo8.gif

בנוסף להחלפת הרופא ואולי כמה חברות -לפנות לרפואה אלטרנטיבית-דיקור,רפלקסיולוגיה וכדומה...זה מאוד עוזר לנשים במצבך. הגוף מגיע לאיזון ואז גם מגיע הביוץ והווסת. בהצלחה בכל דרך שתפני

למעלה