שלום

שלום

שלום, אני מעיין ואני בן 5 ואוהב את אש ברוק מיסטי ואת פיאקצ'ו. אני רוצה שברוק ואש יהיו חברים טובים מאוד. ממני, מעיין.

Yuske

New member
זה היה משפט מעניין.................

האם אני שומע רעיונות לשונן איי? אח...הפאנגירלז משפיעות על ילדי העתיד....ואין לנו מה לעשות בנידון >< ללאאאאאאאאאאאאא *נותן לדיבוב האמריקקי לצעוק במקומי*.....מה שינו את הצעקה הזאת לשיר הפתיחה של אנימה?!?!?!?!?!!? *רוצח את כל המדובבים האמריקקים בעזרתם של החפצים החדים!!!* ^_^

Thestral

New member
אולי זה מהדיסק של../images/Emo162.gif../images/Emo108.gif

רפי גינת *שקניתי אותו ב9.90 בטאוור רקוקדס!*

Yuske

New member
למה לך לעזזל לקנות את הדיסק של

רפי גינת? על מה הוא שר בכלל? על מה הוא יכול לשיר בכלל? ומה זה קשור לזה שילדים מסכנים בני 5 שחושבים על שונן איי בין ברוק ואש?

Thestral

New member
אז ככה../images/Emo162.gif../images/Emo108.gif

-בשביל הקטע וההכנסות הן לצדקה, חוצמזה שקניתי דיסק בטאווררקודס ויצאתי משם ברגשה טובה ש: ווהו קניתי דיסק בטאווררקורדס -הוא שר COVERS לשירים מפחידים של זקנים בבית אבות רדוף -הוא יכול לשיר את זה השאלה אם זה מפחיד... וזה מפחי... -הממממ סתם רציתי להתלהב ובאמת כשילד בן 5 אומר משו כזה זה מעורר דאגות...

Yuske

New member
אוקי השרשור הזה מדאיג אותי יותר

מידי!!!! כן אודי גם אתה וגם הילד עם נטיות שונן איי שפאנגירלז עשו לו שטיפת מוח (אתה יותר אבל...לא רגע הילד....לא אתה....לא הילד.....*קונפליקט פנימי שתלמדו בספרות עוד כמה שנים*)

Thestral

New member
המממ...../images/Emo162.gif../images/Emo108.gif

אני ממליץ לך לנשום ולהרגע תן לחמצן להגיע למח...................... הכל בסדר...דיסק של רפי גינת לא עד כדי כך מזעזע... בואו פשוט ניתן לשרשור ההזוי הזה לרדת למטה...

OFIRB9

New member
שלום מעיין!

אה...אש וברוק כבר חברים טובים....נו טוב אני מתעלמת מהודעת הפאנגרל אבל אש\גארי לשלטון!!! עם כל הכבוד (ואגב עם קונים 400 גרם נקניק משלמים על 300!) *ממשיכה עם ניקי*

רפי גינת?הוא בכלל נכנס../images/Emo157.gif../images/Emo19.gif

באולפן?

למעלה