היי ברוכה הבאה
אוקיי יש לך תוכי אז את צריכה לנקות אותו פעם פעמיים בשבוע כל יום אוכל טרי ומיים מחליפים פעמיים(רצוי)ביום זה הולך ככה-- תזונה-תוכי הוא כמו בן אדם הוא אוכל כל ואני מיתכוונת לזה, הדבר היחיד שתלתוכי אסור אבל ממש אסור לו לאכול זה אבוקדו שוקולד ואלכהול. אני אכין לך תפריט מדוייקת פרות וירקות כמובן כל הסוגים טובים חוץ מי אבוקדו, זרעים-דוחן כופתיות וגרעינים רצויי לא להשאיר את הזרעים כל היום בכלוב כי זה מאוד משמין בימיוחד הגרעינים וזה עלול לגרום לאיבוד נוצות. בשר כן כן אני לא צוחקת בשר,חזה עוף(אני לא יודעת עם הקוקטלים זקוקים לבשר)וביצה קשה מבושלת חצי שעה אחרי הרתיחה!!כי זה עלול ליגרום למחלות,קליפות ביצה מאוד חיוניות. גבינה יש בה הרבה סידן ולחם רצויי קצת כי יש בזה שמרים ואת לא רוצה כדור טניס. אוקיי עכשו גזירת נוצות לא ליגזור לבד כי זה עלול להוביל לאיבוד נוצות דם. תילכי לוטרינר והוא קבר יגזור זה לא כואב לתוכי(בעצם אף פעם לא הייתי תוכי)אבל זכמו ליגזור ציפורניים.אפרופו אבל סיד צריך ליקנות לו. עם הוא מאוד פחדן אז להיתקרב לאת לאת כדי שהוא לא יהייה ממש פחדן. צ'ופרים-אגוזים,בוטנים פרות יבשים הם חולים על זה. המלצה-לא ליקנות מי חנות חיות אלה מי מגדלים!! מקווה שעזרתי!!