שלום...

שלום...

אני חדשה פה... אני לא ממש מבינה בתוכים אבל אני ממש רוצה תוכי מסוג "קוקוטייל" וההורים חושבים אם אני יכולה לקנות כי מבחינת הכסף זה בסדר... בעצם, אני הכי אוהבת סוסים אבל גם תוכים... מקווה שנסתדר, עמית.

היי ברוכה הבאה

אוקיי יש לך תוכי אז את צריכה לנקות אותו פעם פעמיים בשבוע כל יום אוכל טרי ומיים מחליפים פעמיים(רצוי)ביום זה הולך ככה-- תזונה-תוכי הוא כמו בן אדם הוא אוכל כל ואני מיתכוונת לזה, הדבר היחיד שתלתוכי אסור אבל ממש אסור לו לאכול זה אבוקדו שוקולד ואלכהול. אני אכין לך תפריט מדוייקת פרות וירקות כמובן כל הסוגים טובים חוץ מי אבוקדו, זרעים-דוחן כופתיות וגרעינים רצויי לא להשאיר את הזרעים כל היום בכלוב כי זה מאוד משמין בימיוחד הגרעינים וזה עלול לגרום לאיבוד נוצות. בשר כן כן אני לא צוחקת בשר,חזה עוף(אני לא יודעת עם הקוקטלים זקוקים לבשר)וביצה קשה מבושלת חצי שעה אחרי הרתיחה!!כי זה עלול ליגרום למחלות,קליפות ביצה מאוד חיוניות. גבינה יש בה הרבה סידן ולחם רצויי קצת כי יש בזה שמרים ואת לא רוצה כדור טניס. אוקיי עכשו גזירת נוצות לא ליגזור לבד כי זה עלול להוביל לאיבוד נוצות דם. תילכי לוטרינר והוא קבר יגזור זה לא כואב לתוכי(בעצם אף פעם לא הייתי תוכי)אבל זכמו ליגזור ציפורניים.אפרופו אבל סיד צריך ליקנות לו. עם הוא מאוד פחדן אז להיתקרב לאת לאת כדי שהוא לא יהייה ממש פחדן. צ'ופרים-אגוזים,בוטנים פרות יבשים הם חולים על זה. המלצה-לא ליקנות מי חנות חיות אלה מי מגדלים!! מקווה שעזרתי!!

רואי

New member
כמה דברים

צריך לתת קליפות של ביצים מבושלות, זה לא מסוכן ואפילו נחוץ להם. לאצריך לתת לתוכים בשר ועוף. ויותר מדי גרעינים לאגורמים לאיבוד נוצות.

רואי

New member
ועוד לא אחד

דוחן לא משמין ואפשר להשאיר אותו כל היום בכלוב באופן חופשי. אבל חמניות ואגוזים ובוטנים שהם כן משמינים- יש לתת קצת בכל יום ולא באופן חופשי.

רן בראל

New member
בפעם האלף ואחת...

אין שום בעיה לתת לכל סוגי התוכים לאכול עגבניות!!! זה בריא, לא מזיק והם אפילו אןהבים את זה.

יותר מידי

ולקוקטייל לאצריך וכאן בפורום אתה אמרת פעם למישתמשת ששאלה למה לתוכי שלי נופליות הנוצות ואתה או מישהו אחר אמר שיותר מידי(מי שחי רק על גרעינים)ביגלל השומן הוא מאבד נוצותולמה את מדגיש ת'לאאאאאאאאאאאאאאאאא סליחה עם טעיתי

אבל זה טוב לתת להם

גם את הלבן של ביצה קשה שרתחה לא? כי אני לא נותת קליפה אני נותת את הלבן והיא אוהבת את זה

לא

צריך לרסק והוא כבר לועס אותם ודרך א' נותנים גם עצמות עוף.(
קניבל)

רואי

New member
דורי

שום דבר לא אישי נגדך הדגשתי את ה"לא" כי לא רציתי שאנשים יחשבו דברים לא נכונים. אם הרגשת פגוע אז אני מצטער
אגב אני אף פעם לא אמרתי שתוכים מאבדים נוצות בגלל עודף שומן שנוצר עקב אכילת יתר של גרעינים...

לא לא לזה היתכונתי

פשוט עם זה היה עם קול זה היה נישמע מצחיק עם הלא קודם כל אתה אמור לתקן אותי אני בס"הכ בת 13

למעלה