מה שלומך?? אוקי, אז ככה לגבי 21...
טוב דבר ראשון אני עכשיו עוד שבוע בבאקום(משתחרר סוף סוף

אני יכול להגיד לך כמה דברים, דבר ראשון, הצבא היה אחד הדברים הכי קשים שעברתי בחיים שלי אני חושב שמצד אחד זה הרג ממש הרג חלקים שבי ומצד שני חישל אותי בצורה לא יאומנת אם היית רואה אותי לפני ואחרי הצבא לא היית מאמין!.. א ב ל יחד עם זה חלק גדול בי יודע שאם הייתה לי ההזדמנות והאומץ לצאת מהצבא בשלב מוקדם הייתי עושה את זה, עברתי דברים שאני אפילו לא מסוגל לדמיין כמה עוברים אותם וכמה זה קשה ומטורף, בין דמעות ללילות מטורפים למחשבות שאני בכלל לא רוצה להזכיר בתקופות הרעות שלי (3 חודשים ראשונים לוחם, 5 חודשים אחרכך מלחמות לצאת מלהיות לוחם ואחרכך עד סוף השירות לאחר שיצאתי כמעט באמת על אלונקה מחוסר כוחות כבר, ג'וב עד סוף השירות) בקיצור, אני לא נוזף לא אומר כל הכבוד מדהים אבל בטוח לא נוזף כי אתה תגלה שהרבה ממה שמביא לרמת עוני בישראל זה הנאביות והצבא, אנחנו עושים 3 שנים, מבזבזים עוד זמן על טיול מיותר לחול שנדבר עליו עד סוף חיינו במשחקי כדורגל מטופשים ולפני שנדע כבר 28 ואנחנו עדיין מאבטחים ובידיוק הכנסו את החברה להריון והנה עוד משפחה ממוצעת 3 וחצי ילדים ואתה יודע איך זה ממשיך, כמובן שיש אושר בין העוני , מי כמוני יודע אבל אני יודע שלצערי ה3 שנים של המלחמות האלו , 3 שנים שאמורים להתפתח בהם ובעצם נשאב כל כך הרבה כוח מאיתנו בהם, ה-3 שנים האלה עושים נזקים, אם תהיה חכם, תפסיק לחשוב עכשיו על תגובות של אחרים, קח את עצמך בידיים, תתחיל לעבוד, תתחיל לחסוך תתחיך לתכנן מעכשיו ואל תבזבז זמן שתוכל לעשות בו מה שאחרים לא יכלו ותוזיז את התחת כמה שיותר מהר, אל תהיה שאנן!!! עכשיו לגבי הזכויות שלך אם עדיין לא ביררתה, לא נשמה, לא מגיע לך כלום, היה יכול להיות מגיע לך רק אם היית עושה שנה ו... ואחרי שנה וחצי נראה לי שאפילו את כל הזכויות אבל אתה לא צריך כלום, אתה צריך עכשיו להכנס בפול רייסינג לתוך החיים ולהרוויח את כל הזכויות שבעולם, תאמין לי שאם תהיה חכם ולא תבזבז זמן , אתה תצליח, תתעודד נשמה ושיהיה המון בהצלחה...