שלום

מיכל ט

New member
שלום

קצת באיחור אבל אפרת הסדנת תופים היתה מטעם האקדמיה למוסיקה בירושלים ואני מקווה שהיא תפתח גם השנה. יש לי גם שאלה... משהו יודע על שילוב של רטלין עם תרופות אחרות אקמול למשל, אמורה להיות בעיה עם זה? באפן כללי עובר עלי יום לא משהו נראה לי שאני אלך לישון לילה טוב

מיכל יקרה...קצת באיחור.....

אם יש לך כאבי ראש בזמן נטילת הריטאלין יכול מאוד להיות שלא הקפדת לשתות הרבה לפני לקיחת הכדור ובזמן השפעתו, וכמו כן אני מזכירה לך שצריך לאכול טוב לפני לקיחת הכדור. באופן עקרוני לא ידוע לי על התנגשות בין אקמול לריטאלין אלא רק בין כדורים או חומרים ממריצים אחרים. אני מקווה שעבר לך....

מיכל ט

New member
היי אפרת

השאלה שלי לגביי הריטלין הייתה יותר עקרונית כי הייתי לא מזמן אצל רופאת עור שרצתה לתת לי כדורים והייתה צריכה לברר את זה עם המועצה הארצית לפרמקולוגיה (אני חושבת שככה קוראים לזה) בקיצור היא אמרה שאי אפשר לקחת את זה ביחד אז רציתי לדעת אם זה נכון גם לגביי דברים אחרים. דרך אגב זה נורא מעצבן והאמת גם מביך להסביר לכל רופא שהולכים אליו שאני לוקחת ריטלין ולמה . אולי מתרגלים לזה, אני די חדשה בעסק. ויש לי עוד שאלה אם זה נורמלי להרגיש עייפות מאוד גדולה אחרי שההשפעה של הריטלין מפסיקה אתמול כתבתי שהיה לי יום לא משהו כי אבא שלי בבית חולים, כנראה הוא ישאר שם לפחות עד יום ראשון

החלמה מהירה לאביך!

כן, נורמלי ביותר שעייפים לאחר הריטאלין, יש כאלה שאינם סובלים רק מעייפות אלא גם מתופעות אחרות, זה נקרא אפקט הריבאונד..ילדים בדרך כלל נהיים עצבניים אחרי השפכת הריטאלין לרוב בגלל תסכול, יש גם מצב של תאבון שחוזר אצל חלק וכולי. לגבי רופאים וכאלה, גם אני נתקלתי באנשי רפואה שחיים בדור אחר לצערי, אל תרגישי נבוכה, ותהיי גאה שאת יודעת מה הבעיות שלך ומתמודדת איתם, בושה גדולה יותר היא לדעתי אנשים שמסרבים להכיר בבעיותיהם ולהתמודד איתן. שיהיו לך רק ימים טובים!!

למעלה