שלום

קרניתה

New member
שלום

אני חדשה פה לפני כמה שבועות ראיתי כמה חסידי ברסלב רוקדים בבני-ברק וזה מאוד משך אותי כל העניין של השמחה,ושאלתי איזה חרדי ברחוב מי אלה והוא אמר לי ואני מצטטת "אילה סתם מסוממים", והרגשתי שאני חייבת לבדוק כי הם לא נראו לי מסוממים הם נראו לי דוקא די נחמדים,והלכתי לאחד מהם ושאלתי אותו מי אתם ומה אתם והוא הסביר לי וסיפר את הסיפור עם הפתק בסוף קניתי ספר שנקרא ישראל סבא ועד היום כל פעם שאני קצת עצובה אני פותחת את הספר וקוראת וזה ממש משמח אותי ובעזרת ה" אני רוצה לטוס לאומן

../images/Emo151.gifברוכה הבאה

מאחלת לך שתתחילי לרקוד ולא תפסיק כל חייך משימחה אמיתי מאור רבי נחמן הקדוש שכל גאולת ישראל תלויה בו. מאחלת לך טוהר וזכות כי הקרוב לטהור טהור ויש לנו על מי לסמוך אמר רבי נחמן שהלך לפנינו...וכתפיו רחבות מאדדדדדדד חג שמח יקירה שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!

קרניתה

New member
עזרה

אם משהו יודע איך אני יכולה ליצור קשר עם האנשים האלה אני חושבת שהפעילות הזאת מאוד חשובה ואני רוצה לתת יד בכל מה שאפשר

קרניתה

New member
תודה רבה !!!!!!!!!

מאוד נהנתי לראות את האתר,ומאוד אהבתי את הניגונים של הלהקה,והדיבורים מהתורה של רבי נחמן מברסלב ושל רבי ישראל ,יש שם כל-כך הרבה ספרים וכל הספרים נשמעים מעניינים אני ממליצה לכולם לבקר באתר!!!!!!!!!!!

גם אני רוצה לסוע לאומן...

בעצם הייתי רוצה לבנות לי ביתן קטן מול הציון של רבנו
אך אומממממממן אני מתגעגע!!!

asaf2000

New member
ועוד איך מסוממים

התורה היא סם חיים ורבי נחמן מברסלב סם נגד עצבות!

../images/Emo152.gif

ברוכה הבאה, לא מכיר את הספר שכתבת עליו, תודה על ההמלצה. חג שמח! (נ.ב. מסוממים הם אנשים נחמדים ואדיבים, בלי הכללות;))

למעלה