שלום.

חחחחחחחחח

כבר אמרתי לאחותך, שרק לפי הניק אפשר לדעת שאת מתאימה

../images/Emo3.gif

אז אם ככה אני צריכה לעשות רשימה הרבההההההה יותר ארוכה ומורכבת...
והיא סתם תתבלבל

היא לא תתבלבל../images/Emo15.gif

היא ממלא צריכה כבר לדעת את זה בע"פ
אז אני יעשה לך הכרות עם המשפחה שלנו.. אני הבת של שירית,והאבא מתעקש שהוא אבא שלי,אבל שירית מתעקשת שהוא לא.. נראה לי שאנחנו הכי מסובכים

רוני

ב"ה תכנסי את זה טוב טוב לראש (הפרסום ברדיו עובד
) צבי לא אבא שלך צבי נטש את הבית - צבי עזב את הפורום !!!!! הוא לא ישוב!!!!!! (יש!
סתאם אני רעה לא יפה) אז עד שאני אמצא לך אבא חדש את ילדה חד הורית ואנחנו נצעד בצעדותיה של ויקי למען האמהות ה- חד הוריות

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחח... חמודה...

את עוד תכירי ת'משפחה
וכשתהיי קצת יותר בעניינים, תכירי מי זה מי, נביא לך בע"ה בל"נ את הקישור של התרשים המשפחתי... חחח... ד"א, איך אמרת שקוראים לך? ולאחותך? (כרמל?)

סליחה?

איתי עז?? אסור לשכוח אותו... וניר?? הם גם משלנו..אבל הם לא זכו להיות בשלישיה.. טוב אחים גדולים זה גם משהו!

קודם כל מחיאות כפיים היא מקוממיות!!

ב"ה אז כמו שהבנת גם אני מקוממיות (כבוד!!!!!!!!!!) אני כבר לא בסניף אז לא משנה ... ברוכה הבאה ויפה שבט קוממיות גודל מרגע לרגע ...

הרשימה

ב"ה בנות: שירה רחלי פ הגרוזינית (סורי לא זוכרת שם) אני(שירית) בנים: איתי דודי צבי(עדין בפורום???) ישראל(גם כבר לא כל כך בפורום) חגי(גם כבר לא כל כך בפורום) סליפ גלופ (גם כבר לא כל כך בפורום)

למעלה