ניסיי אח"כ עוד כמה פעמים אבל זה לא הלך.. בכיתות הגבוהות יותר זה כבר לא היה שייף כי קיבלתי רושם על השבט שלנו שהם לא הכי הכי בענייני בנים בנות, ואח"כ זה כבר חברייא ב' שכולם מדריכים ואין לי מה לעשות שם. חוצזה שבני עקיבא זה לא הכל בחיים ואני מתפתחת בתחומים שלי.במקום להיות מדריכה בתנועה הייתי מדריכה בביצפר.
טוב יכולהיות שאת צודקת בזה שאחרי שנכנסים להדרכה השבט שלך ו... את לא, אז אינלך בדיוק מה לעשות שם... אבל לפחות לפני זה, היית? כאילו עד איזה גיל 15..16.. לפחות!
ולצאת לכל המחנות... מסעות... טיולים... פעילויות... אינלי מושג בת כמה את... 16, לא? תעשי שירשור גילאים! פשוט אם אני יעשה ירצחו אותי... את... אוהבים אותך כאן
אמרת משו על היי פייב????????????????!!!!!!!!!!!!! הם להקה טובההההההההההההההההההההה!! *היו* והם חמודים!!!!!!! ואני אוהבת את השירים שלהם! נקודה סוף משפט!!!!!!!!!!!!!!!!!