שלום.

maor13

New member
אמ..

אני בן 14.5... ובבני-עקיבא! מאיפה את? בת כמה? ולא כולם פה בבני-עקיבא... אבל לדעתי מי שלא בבני-עקיבא פאאאארש!!!!!!!!!

tamarhp

New member
סליחה???????

יש כאלו שלא בבני עקיבא מסיבות שלא תלויות בהן, ולא אתה תחליט אם הם פארשים או לא!!!!!!!!!!

מאור...

תרשה לי לומר לך משו!?!?!? [גם אם כן וגם אם לא....] תראה אותי.. אני לא פארשית... ואני לא בבנ"ע.... וחוצמזה אני ממש נהנת!!!!!
[שאני לא בבנ"ע......]

ממממ אני רוצה להוסיף עוד משו....

לפי דעתי פרש מי שחושב שאלה שלא בבנ"ע הם פרשים..... ב'נתָ???!!! "....ושימותו כל הקנאים....!!!"

tamarhp

New member
../images/Emo45.gif

פרשית גם מי שלא באה לשבת זכור!!!!!!!!!!!!!!!

מאור... לפי מה שהבנתי...

מכל ההודעות ש'ך אני בטוחה שיש לך חברה...... לספר לה?!?!?!?!?! ואם אין לך... היום לא מתחילים עם בנות ככה....

maor13

New member
חבריייס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif!| הקשיבו נא... ../images/Emo13.gif

נו, למה אתם לא בבני-עקיבא?!?!? תגידו... מעניין לשמוע! ואני שבט הרא"ה... וכרגע, אינלי חברה... זה בתהליכים
ופשוט השם ממש משך אותי... "גרוזינית מעוכה"... אז שאלתי אם אפשר להתחיל איתה, יש בעיות?!
מקנאה אולי?!

tamarhp

New member
לא זוכרת, האמת

ניסיי אח"כ עוד כמה פעמים אבל זה לא הלך.. בכיתות הגבוהות יותר זה כבר לא היה שייף כי קיבלתי רושם על השבט שלנו שהם לא הכי הכי בענייני בנים בנות, ואח"כ זה כבר חברייא ב' שכולם מדריכים ואין לי מה לעשות שם. חוצזה שבני עקיבא זה לא הכל בחיים ואני מתפתחת בתחומים שלי.במקום להיות מדריכה בתנועה הייתי מדריכה בביצפר.

maor13

New member
תמר.

טוב יכולהיות שאת צודקת בזה שאחרי שנכנסים להדרכה השבט שלך ו... את לא, אז אינלך בדיוק מה לעשות שם... אבל לפחות לפני זה, היית? כאילו עד איזה גיל 15..16.. לפחות!
ולצאת לכל המחנות... מסעות... טיולים... פעילויות... אינלי מושג בת כמה את... 16, לא? תעשי שירשור גילאים! פשוט אם אני יעשה ירצחו אותי... את... אוהבים אותך כאן

tamarhp

New member
לא רציתי לחזור מכל מיני סיבות

ותאמין לי שהיו לי מספיק דברים אחרים לעשות. בני עקיבא זה ל-א הכל בחיים.

maor13

New member
../images/Emo9.gif

אני יודע שאני חמוד...
והשם משך אותי!!! מה הבעיה?!?!?!? היא גם גרוזינית!!! ו... היא גם מעוכה!!! יותר מיזה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

קיפיק

New member
גאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאד

נועה יקירתי, הייפייב
לא חבל עלייך
מה זה החתימה הזאת
ייקח לי קצת זמן לעקל.....
הודעה זו מוקדשת לעילוי נשמת להקת היי פייב שנגדעו בערוב ימיהם...

סליחהההההההההה????תרצה!!!!!!!!

אמרת משו על היי פייב????????????????!!!!!!!!!!!!! הם להקה טובההההההההההההההההההההה!! *היו* והם חמודים!!!!!!! ואני אוהבת את השירים שלהם! נקודה סוף משפט!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה