שלום!

שלום!

אני דיי בטוח שלא ידעתם,אבל יש לפורום הזה מלאך שומר.. ויש בפורום הזה כמה אנשים שלא בדיוק במצב רוח טוב ואני החלטתי לנסות ולשנות את העניין. אז מה שאני צריך זה שכל אחד יגיב ויכתוב בתגובה שלו מה יעודד אותו ואני אנסה למצוא דבר כזה (מליון דולר עדיין אין לי) שלכם.המלאך השומר של פורום ד''וק.

הא?../images/Emo12.gif

שובו של לוקי??עזבו.יש לי טראומה ממנו

LillipooT

New member
איזה חמוד ../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

יא יש לנו מלאך שומר!
יש גם איזו פיה בסביבה
*אגב הביאו לי עוד שתי פיות!!* ממ בכל מקרה.. מה יעודד אותי.. אני בהחלט צריכה לצאת מהדכאון הזה שאני שרויה בו כבר כמה זמן.. אני אשמח לקצת מזל טוב.. נמאס לי מכל הצרות שיש בעולם הזה
וקצת אופטימיות, אם אפשר.. יום טוב לכולם!

LillipooT

New member
חח תודה לך ../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

האם תגלה לנו את זהותך

יו!!! איזה מאאגניבל לנו!!../images/Emo105.gif

מלאך שומר...וייי מממ..מלאך,אפשר לבקש שישדרו את העונות הרשונות של הסדרה? ביקשנו מערוץ 3 וזה לא עזר אולי תוכל לסדר לנו משו?

מממ..*חושבת*..מממ...

מה יעודד אותי...ממממ..לודעת בדיוק אם זה יעודד כי די קל להוציא אותי מדיכי אחרי משפט אחד אבל דבר שמאוד יעזור לי הוא ג'סטין..בא לך להביא לי אותו?? אם לא תוכל אני אעבור לפליפה..אותו אני גם רוצה... ויש את הבחור שאני דלוקה עליו,תום,אני יכולה לסדר איתו כבר ת'עניינים אבל אם אתה תסדר אז סבבה... חחחח...אני מבקשת הרבה דברים..חחחח...בצחוק חומד, אני לא צריכה הרבה דברים ובמיוחד לא אלו כדי לעודד אותי...מספיק להצחיק אותי או לכתוב לי כמה שאני ילדה מטורפת{כן,אני ילדה מוזרה במקצת..} והכל עובר...במיוחד אם אני מדברת עם אחותי נייטמר..היא תמיד הייתה שם בשבילי ועכשיו שהיא מתגייסת אני אתכעכע אלייה מאוד...

למעלה