שלום

• פותח הנושא onix
  • פורסם בתאריך

onix

New member
שלום

אני סובל מבעיות נפשיות (דיכאון והתקפי חרדה) ואני רוצה לגשת לטיפול אלטרנטיבי אבל איני מבין בתחום זה ולכן יש לי כמה שאלות מקווה שתוכלו לענות לי או סתם להביע דעה 1.מה ההבדל בין רייקי להילינג? 2.האם כל המטפלים ברייקי נחשבים רייקי מאסטר? 3.האם קיים ברייקי העזרות בישויות חיצוניות כולשהן? נ.ב האם אפשר בעזרת הילינג/רייקי לפתח את החושים האסטרלים(ראייה אסטרלית-על חושית) ע"י נניח הטענה/פתיחה של צאקרת העין השלישית בתודה שלכם ONIX

hayonkoby

New member
שאלה לפני התשובות ...

האם אתה מטופל על ידי רופא / פסיכולוג / פסיכיאטר ???

onix

New member
כן

הייתי בטיפול פסיכולוגי בעבר ואני נוטל כדורים שקיבלתי מהרופאה שלי

hayonkoby

New member
תשובות לשאלות שהעלת

1. על ההבדלים בין רייקי להילינג תוכל לקרוא בקישור הבא : http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=/f/article/index&forum_id=1595&b=1&cat_id=313&id=90745&board=1 2. לא כל המטפלים הם רייקי מאסטר , ברייקי יש שלוש דרגות של מטפלים: רייקי 1 , רייקי 2 ומאסטר. 3. ברייקי המסורתי אין כל עזרה מישויות חיצוניות כלשהן. 4. לשאלתך לגבי פיתוח תפיסה על חושית - איני יודע לענות מה שאני מציע לך הוא לפנות למאסטר רייקי , אשר ינסה לראות באם ניתן למצוא פיתרון לבעייתך בערוץ הטיפול של הרייקי.

שלום אוניקס

להלן התשובות לשאלותיך: 1. הילינג / רייקי הינם טיפולים בהעברת אנרגיה באמצעות הידיים הרייקי וההילינג ודומיהם הינם ארוצים לאנרגיה הזו וקיימים עוד ערוצים. ערוצים אלו מאזנים ומרפאים את כל הרמות בגוף / נפש. 2. ברייקי שלוש רמות: רייקי 1 יודע ולומד לטפל בעצמו ובאחרים, בקורס נלמדים : הטיפול האישי, הטיפול הבסיסי, הטיפול בכאב ממוקד, טיפול במערכת החיסונית וההורמונאלית וטיפול מלא. בשלב השני לומדים את הסמלים האנרגטים שאיתם ניתן לטפל מרחוק וטיפול מנטלי ולחזק את כח הרייקי. בשלב השלישי לומדים את סמל המאסטר וכיצד יש לבצע את החניכות. 3. ברייקי לא משתמשים ביישויות חיצוניות אלא באנרגית היקום הקוסמית. 4. החניכות ברייקי גורמות ל"תופעות לוואי" (וזאת לא המילה הנכונה) כגון: אינטואיציה מפותחת יותר, ראיה בהירה, רוגע וכו... ולסיום לגבי הדיכאון והחרדות אכן ברייקי ניתן לטפל (מי שהוסמך לרייקי דרגה 2 ומעלה) אור וטוב אוריאל מעוז

למעלה