שלום...

eynavoosh

New member
שלום...

אני פרודה מהחבר שלי כמעט 4 חודשים של ניתוק מהאיש שהיה כל חיי. לאחרונה הכרתי מישהו שגרם לי להרגיש שוב שאני חיה. נפגשנו בבליינד דייט מצאנו חן אחד בעיני השני. אבל יש בעיה אני מרגישה שהוא לא רציני. אתמול יצאנו לראשונה והיה מדהים. הוא כל הזמן אומר לי שהוא לא מחפש מחוייבות וכל הדברים האלה ומצד שני שהוא איתי הוא כל הזמן אומר כמה הוא מת עליי וחולה עליי והוא כל הזמן מחבק ומנשק. היום שוב נפגשנו וכשהוא הוריד אותי בבית הוא נישק אותי ואמר לי לילה טוב נסיכה ונדבר ....מה זה נדבר אני לא מבינה את זה. מצד אחד אני אומרת אולי אני לא צריכה ללחוץ עליו ולראות מה קורה אבל מצד שני אני מפחדת פחד מוות להיפגע שוב אני לא יודעת מה לעשות. אשמח לעצות ממכם

: (

לא רוצה לאכזב אותך אבל קרה לי אותו דבר ואני התאכזבתי קשות!!!! יצאתי עם מישהו שהוא התחיל איתי דיברנו והכל והוא הודיע לי מראש שהוא לא מחפש כרגע מחוייבות! אבל הזמן שהיינו יחד היה נהדר היו לנו קטעים קיטשיים רומנטיים והכל אבל... הוא כנראה התכוון ברצינות שהוא לא מחפש מחוייבות ואפילו שאני אמרתי שאני אצליח לשנות את זה לא הצלחתי כי זאת דעתו והרצון שלו! אני אישית ממש נפגעתי מזה~ כי פיתחתי כלפיו משהו והוא לא והתרחקנו וזהו! אני נשארתי כואבת והוא בטח המשיך הלאה! אז תחשבי טוב לפני שאת מפתחת רגשות כי אז הסוף שלך יהיה כשלי!

ScorpioID

New member
תראי..

לדעתי התקופת צינון של אחרי קשר רציני היא תקופה מאד חשובה.. אני נמצא עדיין בתקופה הזו.. עברו 3 וחצי חודשים ואני עדיין מרגיש ככה... האקס שלך עדיין נמצא במעמד של "האיש שהיה כל חיי".. קחי ת'זמן שלך... אל תרוצי לקשרים חדשים כ"כ מהר... יהיה טוב.. מבטיח..

Anna Karenina

New member
../images/Emo24.gif

זה מה שגם אני אומרת לך כל הזמן... ואל תדאג. תמיכה ממני, תמיד יש לך...

למעלה