שלום..

mpanda

New member
שלום..

אני עוקבת בערך.. קצת קשה לעקוב ממש כשאינטרנט עושה בעיות.. אחרי הפורום הזה קוראת דברים תמיד התעניינתי .. כתבתי פה פעם פעמיים לא יותר.. על כל מקרה.. אני ממש לא מתחברת לעיניין של משחקי השליטה עבד אדון מלכה וכו,.. אבל לפי ה"הגדרות" אני הנשלטת.. מה שכן "עושה לי את זה" זו ההנאה העצומה שאני סופגת מכאב במהלך יחסי מין או ת'אמת גם סתם ככה. זה מקשר אותי לבדסמ? ועוד שאלה קטנה... סכינים עושים לי את זה בטירוף.. הבת זוג שלי לא מסכימה לשתף פעולה כי זה כבר קטע של פגיעה ממשית.. איך אפשר לשכנע אותה?

Z o d i a c

New member
ברוכה הבאה mpanda

הדבר היפה ביותר ב-BDSM הוא שכל אחד יכול לקחת את מה שמתאים לו ולעצב אותו כרצונו. בן זוגי הקודם ואני נהגנו לשלב משחקי שליטה נטולי כאב ביחסי המין שלנו וכל זאת גם כן מבלי להשתמש בהגדרות של עבד ואדון. כי ככה זה התאים לנו. לגבי הסכינים - מה בדיוק את אוהבת לעשות איתם?

mpanda

New member
..

סכינים.. עצם האיום של הסכין גורמת לתחושה נעימה.. להרגיש את הלהב החדה של סכין נוגעת לא נוגעת בך לאט ובעדינות ועדיין כל תזוזה קטנה.. יכולה להכאיב מאוד.. להרגיש את הבשר נשרט קלות. דם נוזל כאב עמום אבל טוב.

וזה מוכיח

עד כמה שלא ידעתי מה זה BDSM.. אני הייתי בטוח שזה אומר שיש צד אחד שמכאיב, וצד אחד שכואב לו. אהבתי את ההגדרה ש"כל אחד יכול לקחת את מה שמתאים לו ולעצב אותו כרצונו". לזה אני כן מתחבר

Z o d i a c

New member
ברוך הבא ../images/Emo41.gif שנופל../images/Emo70.gif

ברוך הבא לפורומינו החמים והנעים! יש קפה ועוגיות, גם תה צמחים (זודיאק שתל נענע ולואיזה בגינה) אז תרגיש את עצמך בבית! שי צנוע זה מוקדש לך

תודה זודיאק

אהבתי את התמונה
ו...לא ידעתי בכלל שיש לך גינה! בכל מקרה, אני בוחר תה ירוק עם פסיפלורה ופירות יער. בתודה מראש. חוזרת לעבוד... (ולא יודע אם הולך לביג בויז היום; אני מעדיף אותם יותר צעירים
)

Z o d i a c

New member
פדופיל בהתהוות אני מגדל כאן אה?!

יאללה תבוא, גם קסאנדו והקעקוע החדש, שלומק'ה והתכשיט והרונצ'ים.
פומלית! שימי מים!

Z o d i a c

New member
בטח נמס...

שבוע וחצי בלי סקס נורמלי! הייתי כבר מוכן לזיין את הכלבה של השכן!

כלבה נקבה?

כלומר אתה כבר לא אומר אייווו יאקקקק על נקבות? יאללה לא רק שמתי מים, הם כבר רתחו ויש מלאן סוגים של עוגיות שהכנתי

mpanda

New member
...

לבת זוג שלי אין בעיה עם משחקי שליטה היא אוהבת לשלוט אבל פשוט יש לה גבול מסויים עד כמה "מותר" לה להכאיב לי וזו דילמה קשה כי אני אישית לא מסוגלת להכאיב לה גם אם היא הכי תרצה בעולם אני לא יכולה.

mpanda

New member
..

כן ביקשתי. זה לא עוזר.. כי היא יודעת שהיא יכולה לענג אותי בדברים אחרים אז זה כאילו לא נחשב וזה רק נשאר בגדר פנטזיה והפנטזיה הזו קיימת שנים.

למעלה