שלום

nick6

New member
שלום

איך אפשר להיות תחקירן כלבוטק? האם צריך להיות בלש?

ginat

New member
תחקירן

לא, אין צורך להיות בלש, נדרשים כישורים מסוימים כמו חריצות,פלפל, ערמומיות,הבנה של חומר התחקיר ועוד ועוד ועוד.

אם לא שמת לב

לשאלתי כאן, אני חוזר: האם אינך חושבת, שבכינוי שלך, ginat, את מטעה את הגולשים לחשוב, שמנהל הפורום הוא רפי גינת? האם אין זה שימוש פסול במוניטין של אחר (גם אם בהסכמתו, ואפילו בהנחה, שאת אחת מבני משפחתו, ושם משפחתך הוא באמת גינת)?

עופר בן אברהם!

בלי קשר לאם אתה צודק או לא,אתה לא שמת לב לעובדה,ש ginat,לא נכנסה לפורום מאז ההודעה שלך?.... תן לה זמן לענות לך,ואם היא לא תענה לך,אז זה כנראה כי כבר שאלו כאן את השאלה הזו מיליון פעם,כולל אני בעצמי....... עזוב אותך משטויות,אם זה גימיק,או משהו אחר,מה זה כבר משנה? חסר על מה להתלונן כאן? יכול להיות שיש בשם "הלא אמיתי",משהו יחצני,סמלי,מושך,וכו....... למרות שאני מסכים אתך שיש משהו בדבריך! ginat! רק אם בא לך בפעם האחרונה,לספק איזה רציו לעקשנים במיוחד,אני אודה לך בשמם ובשמי,וגם אם לא תבחרי להגיב,זה בסדר מבחינתי.... לילה טוב. עוזי שחף.

מנין לך שהיא לא נכנסה?

אולי היא נכנסה, אבל לא מצאה לנכון להשיב? ואם היא באמת נעדרה מהפורום במשך כ- 47 שעות (ראה כרטיסה האישי), זו ודאי אינה נסיבה מקילה, אלא - לכאורה - נקודה נוספת לחובתה.

הגברת גינת עונה פעם בשבוע

עד שתקבל תשובה ענינית יעברו הרבה מים בירדן . כימעט ואין היתיחסות לכותבים על ידי המנהלת גינת הגברת . חבל על הזמן

ginat

New member
הכינוי גינת

מי שמנהלת את הפורום היא כתבת ותיקה בתוכנית כולבוטק,צר לי על כל התלונות , במקום שתתעסקו בדברים עניינים, אתם מתעסקים בטפל, הפורום נועד לסייע לאנשים שיש להם בעיות ורוצים עזרה מאיתנו,את זה אנחנו עושים בשמחה, אבל להתעסק, בשאלה למה נבחר דוקא הכינוי גינת,זה באמת לא לעניין, אז הנה עכשיו אתם יודעים, מי מנהל את הפורום , אני מקווה שזה עונה על שאלתכם.

מה שלא לעניין

הוא התשובה שלך. את ותפוז מנצלים בחוסר תום לב מוניטין של מישהו אחר ומטעים את ציבור הגולשים. משום מנהל פורום לא הייתי מצפה לנהוג כך, ו-ודאי לא ממנהל פורום, המתיימר לתקן עוולות ולעקור שחיתויות. ובלשון חז"ל: קשוט עצמך, ואחר כך קשוט אחרים.

ערב טוב לך עופר!

מה שלומך? אני סבור שאתה ממש טועה,ואנמק לך מדוע,מכיון שאני חש שהעניין מעט מציק וצורם לך,ואין לי טענות כנגד זה... תקשיב עופר: רפי גינת,לבטח מודע לכך שהתחקירנית שלו,משתמשת בשם שלו. לכן לא מדובר כאן בניצול של מוניטין של מישהו אחר,כי המישהו האחר מוכן לכך שישתמשו בשם שלו. מדובר כאן לדעתי באיזשהו גימיק,שבתכנית מודעים לו,כולם,וגם בתפוז... לדעתי,יש כאן איזושהיא הטעיה,וגם אני פניתי לגינת במסר שהופנה לתחקירנית שלו,והדבר היחיד שלא הסתדר לי,זה שהיא חזרה אלי עם תשובה,אך לא הסבירה לי שלא ברפי גינת המדובר....... כל השאר לא מעניין,ואני סבור שוב,שמדובר בסוג של גימיק שעשוי אמנם להטעות,אך זהו גימיק... רציתי רק להסביר לך שברגע שרפי גינת מסכים עם מה שקורה עם השם שלו,אזי אין כאן ניצול של מוניטין של מישהו אחר,אבל אולי קיימת כאן הטעיה. לגבי אופי ההטעיה: אם מנהלת הפורום מסבירה בממוצע,פעם בשבועיים שלוש,שהכותב הוא לא רפי גינת,אפשר בהחלט לדעת ולהבין מכך,שהדבר נעשה מתוך גימיק פרסומי ויחצני, ותודה עופר,שיש עוד גימיקים פרסומיים,קצת מרגיזים,מתחומים אחרים... כי אם הם לא היו מעצבנים,הם לא היו גימיקים פרסומיים..... זה הכל. לילה טוב לך.

אין סתירה

לא טענתי, שמנצלים את רפי גינת. טענתי, שמנצלים את המוניטין שלו (כדי להאדיר את הפורום) ומטעים בכך את ציבור הגולשים. על כל פנים, ההטעיה הזו אינה תורמת לאמינות, לא של מנהלת הפורום ולא של רפי גינת עצמו.

למעלה