ערב טוב לך עופר!
מה שלומך? אני סבור שאתה ממש טועה,ואנמק לך מדוע,מכיון שאני חש שהעניין מעט מציק וצורם לך,ואין לי טענות כנגד זה... תקשיב עופר: רפי גינת,לבטח מודע לכך שהתחקירנית שלו,משתמשת בשם שלו. לכן לא מדובר כאן בניצול של מוניטין של מישהו אחר,כי המישהו האחר מוכן לכך שישתמשו בשם שלו. מדובר כאן לדעתי באיזשהו גימיק,שבתכנית מודעים לו,כולם,וגם בתפוז... לדעתי,יש כאן איזושהיא הטעיה,וגם אני פניתי לגינת במסר שהופנה לתחקירנית שלו,והדבר היחיד שלא הסתדר לי,זה שהיא חזרה אלי עם תשובה,אך לא הסבירה לי שלא ברפי גינת המדובר....... כל השאר לא מעניין,ואני סבור שוב,שמדובר בסוג של גימיק שעשוי אמנם להטעות,אך זהו גימיק... רציתי רק להסביר לך שברגע שרפי גינת מסכים עם מה שקורה עם השם שלו,אזי אין כאן ניצול של מוניטין של מישהו אחר,אבל אולי קיימת כאן הטעיה. לגבי אופי ההטעיה: אם מנהלת הפורום מסבירה בממוצע,פעם בשבועיים שלוש,שהכותב הוא לא רפי גינת,אפשר בהחלט לדעת ולהבין מכך,שהדבר נעשה מתוך גימיק פרסומי ויחצני, ותודה עופר,שיש עוד גימיקים פרסומיים,קצת מרגיזים,מתחומים אחרים... כי אם הם לא היו מעצבנים,הם לא היו גימיקים פרסומיים..... זה הכל. לילה טוב לך.