שלום

M i k u s h

New member
שלום

עוד שבועיים ואני חוזרת למעגל המובטלים. כרגע אני עובדת במשרה זמנית - אני מחליפה מזכירה שיצאה לחופשת לידה ועוד שבועיים היא חוזרת. ה- 4 חודשים הללו היו נעימים במיוחד. העבודה בסדר האנשים קצת פחות. הייתה אופציה שאשאר פה מעבר במשרה חלקית כעוזרת למנהח"ש אולם היא הראתה את פרצופה האמיתי וזה ירד מהפרק. היו מספר ראיונות שבוע שעבר אולם לא יצא מזה כלום ומשרה אחת אמרתי לה שאני לא מעוניינת היות והמיקום לא נוח וגם השכר נמוך. מדי פעם אני חושבת שעשיתי טעות אבל כולם מעודדים אותי שיהיה בסדר. מקווה שהם צודקים. אני ממשיכה לשלוח את קורות החיים לכל מקום שרק אפשר אולם לא מקבלת תגובות. טוב האמת שזהו לבינתיים. סתם החלטתי לשתף. אם למישהו יש עצות אשמח לשמוע. מיקוש

kung fu

New member
הי mikush. תגובה לגבי מה שרשמת ../images/Emo13.gif

מציעה לך לבדוק את האמונות שלך לגבי עבודה / כסף / וכדומה. זה לפחות הכיוון שאני עובדת עליו (אמונות). אם זה מעניין אותך אז תמשיכי לקרוא
יש לכל אחד מאיתנו אמונות פנימיות בכל מיני תחומים – כסף, גוף, היקום, אנשים, העולם. יש לנו אמונות שתומכות בנו ועוזרות לנו, ויש כאלו שלא תומכות בנו. דוגמאות לאמונות תומכות: הגוף שלי חזק, הכל קל ופשוט, קל להרוויח כסף, אני מלא/ה באהבה, אני הרמוני/ת עם הכל, אני מקבל/ת את עצמי ללא תנאי, החיים קלים, הכל מתממש בעולמי בקלות, קל למצוא אהבה, גוף האדם חזק ועוצמתי, הגב שלי בריא חזק ומאושר. דוגמאות לאמונות לא תומכות: היקום נגדי, הגוף שלי חלש, החיים קשים, קשה להרוויח כסף, אני לא בהרמוניה עם העולם, הכל קשה, קשה למצוא אהבה, תמיד הכל איתי מסובך, הזיכרון שלי לא טוב, כולם נגדי, הגוף נוטה להיחלש עם השנים, הגב שלי כואב. ניקח לדוגמא אדם המאמין שכולם רוצים לנצל אותו. האמונה הפנימית שלו היא שכולם רוצים לנצל אותו, והוא בעצם משדר את המידע הזה ליקום כל הזמן (אפילו מבלי לשים לב, המחשבה הזאת עוברת בתוכו). האדם הזה יפגוש בחייו הרבה אנשים נצלניים, ואנשים ינצלו אותו, וזה עוד יותר יחזק את האמונה שלו, שכולם רוצים לנצל אותו. אבל.....אנו בעצם מזמנים לחיים שלנו את מה שאנו מאמינים בו. כל דבר שקורה לנו בעולם החיצוני, הוא בעצם שיקוף של העולם הפנימי שלנו. אם נשנה את העולם הפנימי שלנו לטובה (בין היתר האמונות שלנו), העולם החיצוני לנו ישתנה גם הוא לטובה. נחזור לאדם שמרגיש שכולם רוצים לנצל אותו. הוא יכול להגיד לעצמו "כולם רוצים בטובתי", ואם הוא יתמיד להגיד את זה לעצמו, לאט לאט יהיה שינוי בחייו. אנחנו כל הזמן מזינים את עצמנו במידע (אשר לרובו אנו לא מודעים), אז אם כבר עובר בתוכנו מידע, אז למה לא להזין לעצמנו מידע חיובי – כזה שיעזור לנו ליצור לעצמנו חיים נפלאים בדיוק כפי שאנו רוצים?
הרבה אנשים מתקשים להגיד לעצמם אמונות תומכות / חיוביות. הם מרגישים שהם משקרים לעצמם. לדוגמא: מישהי שהאמונה שלה היא: "הגוף שלי חלש". היא מרגישה שאם היא תגיד לעצמה: "הגוף שלי חזק" בזמן שהיא מרגישה "שהגוף שלי חלש", אז היא משקרת לעצמה. אבל להגיד לעצמה שהגוף שלה חלש, זה באותה מידה שקר, כי אנחנו יוצרים את המציאות, והאמונות שלנו מתגשמות. כמו כן, אפשר להתייחס לאמונה חיובית כאל הנחייה, ואז החלק שמרגיש שאנחנו משקרים יכול להירגע.

kung fu

New member
אגב...

ההפרדה שעשיתי בין המציאות הפנימית למציאות החיצונית לנו (לדברים שקורים לנו) היא מלאכותית, ועשיתי אותה בעיקר על מנת שהנושא יובן. אבל אפשר גם להסתכל על זה כך. בהצלחה

kung fu

New member
עוד תגובה, אבל הפעם מהיבט אחר.

איך נראים קורות החיים שלך? ראיתי קורות חיים של אנשים שהם רשמו שם כל דבר שהם עבדו בו אי פעם, וזה לא עשה רושם טוב (רשמו אפילו עבודות זוטרות). תבדקי גם את קורות החיים שלך ואת מה שהם משדרים. האם הם מעניינים / שונים / מרשימים / ....? למשל בקורות החיים שלי רשמתי על לימודי הקונג-פו שלי, מההיבט של היכולות שלי בנושא (הדרכה ועוד). הקורות חיים שלי משדרים משהו מעניין
תבדקי אם את היית מנהלת בכוח האדם, והיית מקבלת את קורות החיים שלך. האם היית פונה אל עצמך?

kassie

New member
את מוכנה לעב' זמניות כמוני

וזה כבר טוב. לדעתי, תפני לחב' כוח אדם גדולות, תבהירי להן חד משמעית שאת מחפשת משרה קבועה, אך בינתיים (ותדגישי את הבינתיים) את מוכנה לעבוד בעבודות זמניות בייחוד כאלה עם אופציה של המשך. מצד שני, מנסיון שלי - את תשלי את עצמך. אמנם תהיי עם חשיבה חיובית ואמונה שיש סיכוי שישאירו אותך - אבל אל תבטיחי לעצמך את זה. אל תגידי לעצמך שאם לא השאירו אותך זה בגללך, כי זה ממש לא נכון. ואל תתאכזבי אם לא תמצאי משהו קבוע. כי גם עבודות זמניות, לבינתיים, זה גם טוב. בהצלחה!

למעלה