שלום

lovecrime

New member
שלום

אני חדשה כאן...קוראים לי נטלי.... התמכרתי לסדרה לאחרונה והחלטתי לבדוק אם יש פורום...

cjharm

New member
טוב, אז יש!!!

והגעת בדיוק (למה שאמור להיות) מפגש פורום חגיגי..... אז ברוכה הבאה!!!!!! היום פרק אחרון עונה 5.......
ד"א אני קשת......

lovecrime

New member
תודה

מה פרק אחרון? טוב אתם יכולים לעשות לי סקירה קצרה....למשל כמו כמה עונות יש? מה הגיע לארץ? תודה....

cjharm

New member
בעקרון

זה כתוב בFQA, אבל את מתחמקת מלעשות משהוא..... טוב יש 9 עונות (בקרוב פרק ה200 ב US כמובן....) עד עכשיו שודרו עונות 1-5 ב שעה 23:20 והיום זה נגמר.... העונה החמישית התחילה או עומדת להתחיל ב 12:30 והעונה השלישית רצה ב4:30 (בקירוב) בלילה העונה ה6 - והכי חדשה שהיגיע לארץ (לא מתחשבת ב סטאר וורלד) משודרת בימי שבת ב22:00 מאיפה את? בת כמה?

omer landau

New member
אוקיי

עד כה שודרו בערוץ שלוש בכל מיני מועדים עונות 1 2 3 4 5 במחזורים שונים בפעמים שונות לאורך השנים הסדרה משודרת בערב 23:20 היום פרק אחרון לעונה החמישית כלומר ממחר אין יותר בשעה הזאת בשעה 1230 נראה לי אמצע עונה רביעית וב4 לפנות בוקר אין לו מושג איזו עונה כל אלו בימים א-ה וביום שבת עונה שישית הידדדדדדדדד סדרה מעולה וכל מי שאוהב את הסגנון מתמכר לסדרה ברוכה הבאה לפורום

Chugworth

New member
היום פרק אחרון של העונה ה-5

והוא הפרק האחרון של השידורים החוזרים - העונות שכבר שודרו כאן בעבר. העונה ה-6 הגיעה לארץ ומשודרת כל שבת 22:00. יש עד כה 9 עונות, העונה התשיעית החדשה משודרת בימים אלו בארה"ב.

cjharm

New member
שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה קורה? מי את/ה? מתי היגעת? (אני לא יכולה לחשוב על יותר מילות שאלה, זה לא טוב נכון?????)

למעלה