שלום..

• פותח הנושא Bushi
  • פורסם בתאריך

Bushi

New member
שלום..

שלום.. אני חדש פה אז אני פשוט יגיד מה שיש לי בראש.. דבר ראשון אני מאובחן עם ליקויי למידה רבים.. היפר הקטיביות ועוד כל מיני דברים שלא שווים התיחסות מפני שזה כנראה לא ממש מענין אף אחד סיימתי בית ספר שהיה פשוט נראה בלתי סופי נכשלתי בכל מבחני הבגרויות הייתי נזרק מרוב שעות הלימודים מורים שנאו אותי והורי זומנו עשרות פעמים לבית ספר.. עכשיו שסיימתי בית ספר כולי זוב דם רוצה להתחיל לחיות כמו בן אדם ולפתוח דף חדש וללמוד באוניברסיטה הפתוחה.. אפילו נרשמתי ושילמתי מכספי אך לפני שבוע קיבלתי זימון לצבא ואני מתגייס בעוד כחודשיים... כולי מיואש.. נמאס לי להלחם ולהפסיד.. זרקו איזה מילה..

צולה

New member
לאן אתה ממהר?!

לא הבנתי למה אתה לא מתגייס? קודם כל זה חובה!!! דבר שני אם התיכון היה כל כך תראומטי למה אתה ממהר כבר ללמוד שוב. טוב לקחת הפסקה. גם ל-3 שנים, לפתוח תראש לדברים אחרים. הצבא יכול לעשות לך טוב אחרי לימודים מפרכים. עם הגישה הנכונה ונכונות, זה יכול לעזור לך הרבה.

Bushi

New member
אז ככה..

אני לא מרגיש כל צורך להתגייס ואני ממש לא מעוניין לתרום למדינה.. רק חרא אכלתי עד כה מכל המוסד הזה... חוץ מזה שנרשמתי לאוניברסיטה כשאמרו לי שיש לי עוד 8 חודשים, נרשמתי לסמסטר אחד שיגמר לפני הגיוס.. אבל אחרי שנרשמתי הקדימו לי את הגיוס ושוב נדפקתי הפרופיל הצבאי שלי הוא 72 והקב"א 55 .. אז למה אני מיועד למג"ב ? אני מוכשר במיוחד בתחום המחשבים ואפילו יש לי כעת 5 תארים של מיקרוסופט.. את הצבא זה לא מעניין ולממר"ם לא יקבלו אותי בלי בגרויות ..

מירב ד

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo29.gif

ד"א גם אני די חדשה פה... קבל ח"ח על זה שסיימת בית ספר...גם את זה לא נראה לי שאני אצליח... נשארו לי עוד שנתיים שלמות!... אין לי הרבה מה להגיד...אבל נראה לי שאתה צריך איזה מילת עידוד קטנה... (גם אני הרגשתי ככה כשכתבתי את ההודעה הראשונה שלי) אז....אני מעודדת אותך...(או לפחות מנסה)... תראה את הצד החיובי בעניין האוניברסיטה....או לפחות ככה רואה את זה... אני בחיים לא אלך לאוניברסיטה....זה עוד כמה שנים של לימודים וסבל וכ´ו...לי יספיקו (ויותר) ה12 שנות לימוד (בתקווה שאני אצליך לסיים את השנתיים הקרובות)...אז הצבא חסך לך...לבנתיים לפחות...את השנות לימוד האלה... ואל תתיאש... מקווה לראות אותך עוד בפורום לפני שתתגייס...סוף סוף מצאתי מישהו להזדהות קצת עם מצבו...כולנו איתך (או לפחות אני)... מירב

Bushi

New member
מירב-

באמת טוב לראות שאני לא לבד בעולם המסריח הזה .. ובקשר לאוניברסיטה.. אני הולך(רוצה) ללמוד שם מחשבים וזה גם באוניברסיטה הפתוחה ככה שאני יכול ללמוד לבד פחות או יותר.. זה בעיקרון התחום שאני כל כך אוהב.. חיים קשים.. תודה שענית לי עם כזה מכתב מעודד :) מקווה שתהיה לך שנת לימודים קלה, ואל תתני למורים לרדת עלייך (עליי הן היו יורדות)

מירב ד

New member
לבד (?!) ממש לא............!

תודה קודם כל...גם אני מקווה לשנה קלה...אפילו שלא נראה לי שזה יקרה... ובהחלט יש כמה מורות שיורדות עליי חזק ואני מאוד מקווה שיעזבו אותי בשקט... אני מקווה שהכל יסתדר לך עם הלימודים ועם הצבא....לך תדע אולי בסוף תצליח לשלב את שניהם (להתעסק עם מחשבים בצבא)... שלך מירב

מירב ד

New member
אז שיהיה לך המון המון בהצלחה... ../images/Emo50.gif

והכי חשוב שתשמור על עצמך....זה יכול להיות תפקיד מסוכן... יש לי אח חייל ואני יודעת איזה מפחיד זה רק המחשבה שיקרה לו משהו... ואני מקווה שיסתדר משהו עם תחום המחשבים שאתה כל כך אוהב...יש סיכוי שתעבור ממג"ב... אז כמו שאמרתי...המון המון בהצלחה...ותשמור על עצמך... שלך מירב
נ.ב אני מקווה לראות אותך עוד בפורום ולדבר איתך לפני שתתגייס....

למעלה