שלום... שמי יובל, בן 16, לוקה בטורט כבר 8 שנים בערך.. שמחתי לראות שנפתח פורום בנושא! אז שלום לכולם!
S SpiritCrusher New member 31/1/04 #1 שלום... שמי יובל, בן 16, לוקה בטורט כבר 8 שנים בערך.. שמחתי לראות שנפתח פורום בנושא! אז שלום לכולם!
ת תיקי וזיו שגן New member 31/1/04 #2 יובל ברוך בואך../images/Emo24.gif תודה שביקרת אצלנו בפורום, אתה בהחלט יכול להרגיש כאן בבית. נשמח לראותך עוד עוד... שבת שלום!
יובל ברוך בואך../images/Emo24.gif תודה שביקרת אצלנו בפורום, אתה בהחלט יכול להרגיש כאן בבית. נשמח לראותך עוד עוד... שבת שלום!
ס סוללת את שביל החיים New member 31/1/04 #3 יובל אחינו היקר ברוך הבא ../images/Emo39.gif שיהיה לך כיף איתנו תספר תשתף תכיר את החברים כאן. איזה כיף שיש כל פעם מישהו אחר חדש עם טוראט כאן. אני אלין בת 26 וחצי, מגיל 9+ עם הטוראט אם תשאל מה הטיקים שלי?? הכל! המשך שבת שלום ויום נעים.
יובל אחינו היקר ברוך הבא ../images/Emo39.gif שיהיה לך כיף איתנו תספר תשתף תכיר את החברים כאן. איזה כיף שיש כל פעם מישהו אחר חדש עם טוראט כאן. אני אלין בת 26 וחצי, מגיל 9+ עם הטוראט אם תשאל מה הטיקים שלי?? הכל! המשך שבת שלום ויום נעים.