שלום
הגעתי לשלב שאני צריכה (ובעיקר רוצה) לבחור מה ללמוד. השתחררתי לפני חצי שנה, כרגע אני עובדת ונראה שבאוקטובר הקרוב אני כבר לא אתחיל ללמוד, יותר סביר שזה יהיה באוקטובר שאחריו, אבל אף פעם אי אפשר לדעת.. בכל מקרה, הנושא הזה מעסיק אותי הרבה בזמן האחרון. אני מאוד אוהבת ללמוד, ובזמן האחרון אני ממש מרגישה חשק להתחיל ללמוד. מבחינת קבלה אני מאמינה שלא תהיה לי בעיה מיוחדת לרוב המקצועות, יש לי בגרות מצויינת ובקרוב אני אעשה גם פסיכומטרי, ואני מאמינה שלא תהיה בעיה בתחום הזה (בקיצור - חנונית
) העניין בשבילי הוא יותר להחליט מה ללמוד. יש הרבה תחומים שפחות או יותר מעניינים אותי אבל אני לא יודעת עד כמה הייתי רוצה ללמוד אותם ברצינות במשך 3-4 שנים ואחרי זה להתעסק בהם במשך כל החיים שלי. התחום שני מרגישה שהכי מעניין אותי זה תחום הביולוגיה (בעיקר מדעי כדור הארץ, מסלול שיש גם בירושלים וגם בתל אביב). מה שקצת מטריד אותי זה עניין התעסוקה. לא נראה לי שאני רוצה להתעסק בתחום המחקר בתור קריירה, לא רוצה להתעסק כל החיים שלי בטפטופי חומרים לתוך מבחנות וגם לא נראה לי שאני רוצה להישאר באוניברסיטה לקריירה אקדמאית. אני רוצה להשיג עבודה בשוק האזרחי ופשוט אין לי מושג איזה עבודות יש בתחום הזה... יש דרך כלשהי לברר?
הגעתי לשלב שאני צריכה (ובעיקר רוצה) לבחור מה ללמוד. השתחררתי לפני חצי שנה, כרגע אני עובדת ונראה שבאוקטובר הקרוב אני כבר לא אתחיל ללמוד, יותר סביר שזה יהיה באוקטובר שאחריו, אבל אף פעם אי אפשר לדעת.. בכל מקרה, הנושא הזה מעסיק אותי הרבה בזמן האחרון. אני מאוד אוהבת ללמוד, ובזמן האחרון אני ממש מרגישה חשק להתחיל ללמוד. מבחינת קבלה אני מאמינה שלא תהיה לי בעיה מיוחדת לרוב המקצועות, יש לי בגרות מצויינת ובקרוב אני אעשה גם פסיכומטרי, ואני מאמינה שלא תהיה בעיה בתחום הזה (בקיצור - חנונית