שלום

שיראלוש

New member
שלום

שלום מהם תנאי הקבלה מדיע המדינה+תקשורת באוניברסיטת בר אילן???

מדע המדינה ותקשורת

תנאי קבלה לפקולטה למדעי החברה (לא כולל המחלקה לכלכלה) לתואר ראשון, לתשס"ד: א. תעודת בגרות מלאה. מבחן פסיכומטרי . ב. מועמדים בני 30 ומעלה חסרי תעודת בגרות: למועמדים אלו יהיו שני נתיבי כניסה לאונ': א) קבלה על תנאי לאוניברסיטה: המועמדים יחויבו ללמוד קורסים במכינה לבני 30 ומעלה. ב) קבלה ישירה למחלקות: מועמד שסיים בהצלחה את לימודיו במכינה לבני 30 ומעלה לפני תחילת שנת הלימודים. (ועדת הקבלה האוניברסיטאית היא זו שתחליט על הפניית המועמד לנתיב א' או ב' כנ"ל). סכויי קבלה- בעלי ממוצע בגרות 85 נדרשים לפסיכומטרי 560. תנאי קבלה נוספים: א. עדיפות לבעלי ציון גבוה באנגלית

הדס100

New member
אני ראיתי משהו אחר...???

בבר אילן, כדי להתקבל למסלול של סוציולוגיה ותקשורת, צריך פסיכומטרי 630 ובגרות 95. חוץ מזה רציתי לשאול אם אפשר לשלב סוציולוגיה וכלכלה בבר אילן.

../images/Emo62.gif האמנם?

אין לי מושג איפה ראית. בידיעון החדש של בר אילן בעמוד 212 מופיעים הנתונים המעודכנים כפי שהבאתי אותם. ולשאלתך ניתן לשלב כלכלה וסוציולוגיה כשאחד ראשי והשני משני.

הדס100

New member
יש לי בעיה!!!

אני עכשיו בתהליכי הרשמה לבר אילן, ומשום מה החוגים כלכלה, תקשורת וקרימינולוגיה פשוט לא מופיעים. אני יודעת שלא מתפקידכם לטפל בזה אבל בבר אילן סוגרים את הבאסטה כבר ב2... יש לכם מושג למה החוגים לא מופיעים שם???

למעלה