שלום

שלום

שלום לכל החברים פה אני יוני ואני בן 27 גר בתל אביב דובי לא קטן וחמוד אני רק חודש בעיר ולא ממש מכיר ומעורה במה שקורה כאן אני במקור מהצפון הרחוק של המדינה הקטנה שלנו מתאמן בחדר כושר שאהיה לפחות דובי שרירי אשמח להכיר ולשמוע אתכם פה בפורום ורציתי להתייעץ איתכם בקשר להורדת שיער אם מישהו הוריד איך ואיפה אם יוכל לייעץ לי אז אני שמח שאני כאן ותודה להורי שהביאוני עד הלום

ז י ק ו

New member
ברוך ../images/Emo24.gif הבא

היי יוני וברוך הבא לפורום שלנו מהר מאד תלמד מה קורה בתל אביב ותתחיל להיכנס ולהכיר את הסצינה. את נושא הורדת השיער כבר טחנו מיליון פעם אבל בשבילך נדון על זה שוב. על מנת שהח'ברה יתנו לך תשובות לכך תכתוב לנו מאיפה אתה רוצה להוריד שיער? איזה בכום תקציב אתה נותן בעבור זה? ומה סף הכאב שלך? ושוב, ברוך הבא לת"א ולפורום.

שיער

אני שעיר בכתפיים בעיקר אין לי בעיה של תקציב כי בשביל זה אני עובד קשה וסף הכאב שלי אפסי אין לי בעיה להכאיב לעצמי קצת זה דווקא נשמע נחמד ועכשיו למישהו יש רעיון להורדה?

שוקוליט

New member
שלום יוני

ברוך הבא לפורום הכי שפוי באינטרנט לדובים מה זה אומר שאתה דובי שרירי? והאם היער שעל גופך מפריע לך?

chubichab

New member
שלום

ברוך הבא לבלאגן שיש אצלינו בתל אביב מהר מאד תבין מה קורה כאן.

תודה רבה לכולם

לא ציפיתי לקבל פנים כזאת אני שמח להצטרף אליכם ולהעביר את החורף פה

tikke

New member
חבל, לעולם לא תדע

יש הרבה שאוהבים את הדובים שלהם שעירים, אז ככה שיכול להיות שכל התהליך הכואב והיקר יהיה לשווא אלא אם כן אתה עושה את זה בשביל עצמך (קשה לי להאמין), ואם אתה עושה את זה בשביל דרישה חברתית אז צא מהמטריקס בן אדם, תל אביב זה מקום טוב להתחיל בו.

למעלה