שלום! אני חדשה אני סלסטה בת 17 מאבן יהודה..
ע עד הסוף הטוב New member 10/1/04 #3 ../images/Emo85.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif עמית בגללך החלפתי ראת החצים בושי והיכלמי תרגישי פה כמו בבית.. אנחנו אחלה פורום אבל טיפה יבשים אבל אנחנו משפתפרים עם הזמן... חחחחחחחחחחחח.. סתם אני איילת, ושוב ברוכה הבאה..
../images/Emo85.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif עמית בגללך החלפתי ראת החצים בושי והיכלמי תרגישי פה כמו בבית.. אנחנו אחלה פורום אבל טיפה יבשים אבל אנחנו משפתפרים עם הזמן... חחחחחחחחחחחח.. סתם אני איילת, ושוב ברוכה הבאה..
ר רעותי המתוקה New member 10/1/04 #5 ../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifברוכה הבאה../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif
C Ch00kAr GirL New member 11/1/04 #6 ../images/Emo44.gifברוכהה הבאה../images/Emo118.gif../images/Emo95.gif
ח חיית בר היחידה New member 11/1/04 #7 ../images/Emo42.gif../images/Emo23.gifברוכה הבאה../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif ברוכה הבאה לפורום אהבה מעבר לפינה (אמ"ל)אני מקווה שאת תהני פה בפורום ותגידי את מארגנטינה או ספרד פשוט יש לך שם מהמם ורק שם יש שמות כאלה את יודעת בסגנון הזה
../images/Emo42.gif../images/Emo23.gifברוכה הבאה../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif ברוכה הבאה לפורום אהבה מעבר לפינה (אמ"ל)אני מקווה שאת תהני פה בפורום ותגידי את מארגנטינה או ספרד פשוט יש לך שם מהמם ורק שם יש שמות כאלה את יודעת בסגנון הזה
M Miri בוהדנה New member 11/1/04 #8 ברווווכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif
ק קושקושִית לנצח New member 11/1/04 #9 ברוכה הבאה מאמיי תהנייי../images/Emo24.gif תרגישי כמו ב אנחנו אחלה פורום לדעתיי..כל היום רק משחקים חחחחח
ברוכה הבאה מאמיי תהנייי../images/Emo24.gif תרגישי כמו ב אנחנו אחלה פורום לדעתיי..כל היום רק משחקים חחחחח