שלום ^-^

ה מ ש י ח

New member
שלום ^-^

אני המשיח, בת 18 וחצי, ואני נורא שמחה שיש פורום של DBZ. אפשר שירשור היכרות כדי שאני אדע מה מי וכמה? תודה ^-^

ashkeloni

New member
וואלה רעיון נחמד

קוראים לי ארתור פוליניטיאנוס אוקרוסחיפאנוס השלישי, אבל אתם יכולים לקרוא לי נתן אני בן 16 הדמות האהובה עלי היותר היא מיראי טראנקס, אבל אני אוהב גם את #18 את טינאייג' גוהאן, ואת וג'יטה וכמובן גם אני שמח שיש פה פורום DBZ

ברוך הבא

אני מירי בת 15 וחצי (נעגל ל-16
) דמויות אהובות: וג'יטה, מיראי טראנקסי, ו- A17.

ה מ ש י ח

New member
אני מבינה שהכינוי שלי מבלבל אבל

כבר ציינתי שאני בת.. לא משנה. אני שונית, בת 18 וחצי והדמות האהובה עלי היא פאריז פריזר.

Brolly

New member
טוב....

אני מיכאל, בן 17 וחצי הדמות האהובה עליי בסרטים היא ברולי ובסדרה וג'יטה yoroshiku ^_^

ved17

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

סוףסוף המשיח הגיע... איפה החמור הלבן? סתם אני שלומי בן 17 וחצי אני גר באילת הרחוקה והדמות האהובה עליי היא ..... וג'יטה!!!!!!

ved17

New member
ברוכה הבאה למשיח ../images/Emo24.gif

איפה החמור??? סתם אני שלומי בן 17 וחצי מאילת הרחוקה והדמות האהובה עליי היא .... וג'יטה!!!!!!

ה מ ש י ח

New member
תודה!!ה ../images/Emo24.gif

החמור בצבא, לצערי, והוא תימני שחור. אילת, הא? אני מרמת הגולן.

OFIRB9

New member
שונית! ^()^

איך יש לך זמן להיות פה עם את מארגנת מפגשים? ^^;; מה קורה? אני אנצל את זה אני אופיר בת 15 ומתה על טראנקוש ואדרואיד 18! כוח נשי! כסחו לוג'יטה את הצורה!

Sakura Chan

New member
היי אני.. אמ..

סאקורה בת 15 וחצי (נעגל את זה ל-16 ^_^) ואני אוהבת מאוד את מיראי טראנקס וגוקו אחר כך... ^_^

vegeta2

New member
אני...

וג'יטה בן 13 וחצי, אוהב את וג'יטה אחר כך את מיסטיק גוהן.

Warcraft3

New member
גם אני...

מאוד חדש פה. ^_^ , בטח כבר ראית אותי בפורום פוקימון.

d1f2

Active member
ברוכה הבאה

אני דניאל פרומקין ממעלה אדומים שרוף דרגון בול(גם z וגם gt) והדמות האהובה עלי ביותר היא ג-ו-ה-א-ן

gloom

New member
חן חן לך פורמיסטית 151../images/Emo66.gif

זה רק אני או ש90 אחוז מפורום 151 באו לכאן
הי אני יואב בן 14 מירושליים ואני אוהב ת סן גוקו ן#18 וקאמא סנין

למעלה