שלום

GeJuFan

New member
שלום

למי שלא זוכר הייתי כאן לפני כמה חודשים ושאלתי שאלה. בחורה שקניתי ממנה מוצר אשר גרה בצרפת היא אומרת ששלחה את המוצר אבל אני מעולם לא קיבלתי אותו. ביקשתי ממנה לפני חודשיים את הכסף שלי בחזרה הכסף מעולם לא הגיע. מאז היא גם לא עונה לי לאימלים. הייתי רוצה לעשות צעד נגדה, אבל השגרירות הצרפתית בישראל לא עונה לי. אולי מי שגר בצרפת יוכל לעזור לי, אני רוצה לקבל את הכסף שלי בחזרה. יש לי את רוב האימלים שהיא שלחה לי, כולל שני האימלים שבהם היא מציינת ששלחה לי את המוצר, והכסף בחזרה(שניהם מעולם לא הגיעו אליי). אם מישהו יכול לתת עצה, חשבתי לפנות לשגרירות הישראלית בצרפת ולראות מה הם יציעו לי לעשות. אנא עיזרו לי.

נו באמת

אין לך מה לעשות. תלמדי מזה לקח ותמשיכי בחיים שלך... מי שולח כסף לאנשים שאת לא מכירה?

GeJuFan

New member
35 דולרים אמריקנים. ולמנהלת

כן היכרתי אותה, דיברנו במשך חודשים רבים על גבי פורום ג'ורג' קלוני ביאוו ככה נפגשנו.

kit k@t

New member
נו למה לא אמרת את זה ככה?

אם את מכירה אותה כל כך טוב אז ברור שאין סיבה לצחוק עליך... נו נו נו אמילי. קאט

אוקיי, תני לי לנסח שוב

והפעם אני אגדיר כמה מילים בסיסיות להכיר מישהו = לפגוש אותו בריל לייף, את יודעת. הדבר הזה שקיים כשסוגרים את המחשב. כמו שכבר אמרתי, תחיי עם זה ותלמדי מזה. אין לך ממש מה לעשות עכשיו.

J0nathan17

New member
אמילי, את גרה בצרפת!

את לא מכירה אותה? כאילו לא פגשת את הנוכלת הצרפתיה בריל לייף? עזבי מבחנים, מיד צאי לחפש אותה אולי השכנים יודעים איפה היא? ותגידי לה שלא יפה!

maya2004

New member
וואו! פורום ג'ורג' קלוני?

אז חבל על הזמן. היא לא זרה. מי עושה דברים כאלה???

GeJuFan

New member
../images/Emo46.gif זה ממש לא מצחיק

וזה עצוב שאתם צוחקים. בסה"כ נכנסתי לבקש עזרה ולא שירדו עליי. אתם זקוקים לשינוי גישה ומהר ככה לא מתנהגים לאדם שמבקש עזרה.
זה רק יפגע בכם בעתיד.

מי צחק?

אנחנו רק מנסים לגרום לך להבין שלא שולחים כסף לאנשים שמכירים באינטרנט. זה הכל.

GeJuFan

New member
זה מה שהשתמע מהודעותיכם

שאתם צוחקים עליי. וכבר שלחתי עשרות פעמים כסף לחו"ל וזה אף פעם לא קרה.

GeJuFan

New member
../images/Emo46.gif אני חייבת לומר שחלקכם כאן אנשים

מאוד קטנוניים ומעליבים, לא באתי לפה בשביל לקבל ביקורת והעלבות על ימין ושמאל על מה שעשיתי באתי בשביל לקבל עזרה. זו לא אשמתי שאתם אומללים בארץ שאתם נמצאים בה אז תפסיקו להוציא את הכאב שלך על אנשים אחרים(במקרה הזה אני), כי זה מה שאתם עושים גם אם אתם לא רואים את זה. אם אתם לא יכולים לעזור פשוט תגידו אין באפשרותינו לעזור לך מצטערים

ציקהלה

New member
אין פתרון לבעיה שלך אלא אם כן

לא שילמת לה בצ'יק או במזומן האפשרות היחידה שלך לצאת מזה זה רק אם שילמת על ידי כרטיס אשרי היית צריכה לדעת את זה אם את קונה דברים האינטרנט אם שילמת בצ'יק או במזומן אז תגידי שלןם לכסף. אם קנית את זה באתר מסויים אז תפני למנהלי האתר הם יכולו לעזור לך

GeJuFan

New member
אבל יש לי הודעות שלה שבהם היא

אומרת שהיא שלחה את מה שקניתי ממנ, ואחרי זמן מה את הכסף(שניהם אגב לעולם לא הגיעו) האם אלו לא עומדים כראיות?

תשמעי

אין לנו איך לעזור לך, זה שאת מבינה עכשיו שעשית מעשה לא חכם זה לא אומר שאת יכולה להתעצבן על אנשים שאומרים לך שזה לא היה חכם. היא יכולה להגיד עד מחר שהיא שלחה את הדברים, אז? בפעם המיליון - אין מה לעשות. תחיי עם זה ותלמדי את הלקח.

ציקהלה

New member
מה פתאום

כל דבר שבא ממחשב לא נחשב בבית משפט איך את לא יודעת את זה? אילו תמונות דיגיטליות

למעלה