שלום

kali25

New member
שלום

היי לכם.. אני בת 25 והתחילו אצלי פעימות לב בחוזקה בחזה רק לפני שנתיים ועד היום זה קורה רק במאמצים או אחרי אוכל בשמן או שאני עולה במדרגות וקשה לי לנשום..אני לוקחת כדורים נורמטין25 אני יכולה לקבל התקף לב או מה? אני פוחדת נורא ומודאגת כבר מזה שנתיים וזה לא עבר לי כי הרופאה טוענת שזה יעבור לי . תשובה.(עשיתי בדיקות ללב והכול תקין ורק בעיה קטנה בקצב הלב )

kali25

New member
אמממ....

אני לא יודעת והרופאה לא אמרה לי את השם הזה רק אמרה שזה יעבור לי אבל אני חושבת שלא ,אתמול אכלתי משהו מתוק מאוד ולא ישנתי טוב בלילה כי היו לי פעמות לב בחוזקה ולא הצלחתי להירדם עד 5 לפנות בוקר למרות שלקחתי כדור נורמטין25 , אני רוצה לדעת מה בידיוק הבעיה שלי? אני רוצה לרוץ או להרים דברים כבדים או לשתות וודקה אבל הכול אסור לי... כשאני מרגישה את ליבי דופק במהירות אני מרגישה מזיעה ואין לי אויר לנשום ...

אינני רופא

וגם רופא יתקשה לתת טיפול איכותי מעל גלי האינטרנט. בכל מקרה,דפיקות לב (שמרגישים אתהלב פועם בחוזקה), מאפיין קצב לב שנקרא SVT. לחלק מהאנשים שיש את הבעיה הזו, כדאי לשלול היפרתיאירודיזם (עודף פעילות של בלוטת התריס).

kali25

New member
אם אתה לא רופא אז...

אז למה אף אחד לא עונה לי ? אני מודאגת .

ke12m

New member
דר קיציס

אני שומע שאת מאוד לחוצה לכי לרופא שלך לקבל עזרה תודה

kali25

New member
היי..

היי.. ביקשתי מרופאה לעשות עוד בדיקות ללב היא מסרבת ואומרת שהכול תקין מה אפשר לעשות? אפשר לבקש לעבור צינטור? אם יש קשר לפעימות לב בחוזקה לסמים שלקחתי פעם? תשובה

למעלה