שלום..

tamarfts

New member
שלום..

הייתי היום באודישן, וכל הזמן אמרו וכתבו שהאודישן זה גג 90 שניות, ושרק צריך להגיד את הטקסט וזהו.. אבל אני הייתי בפנים איזה ארבע-חמש דקות! ואחרי שעשיתי את המונולוג (שאגב, היה ממש גרוע..), הצלם ביקש ממני גם לחייך את החיוך הכי גדול שלי, לעמוד בפרופיל, לעשות סיבוב, לפזר את השיער, לעשות כאילו אני נבוכה מהמצלמה, לעשות כאילו אני נבהלת וכלמיני כאלה.. גם לכם עשו דברים כאלה?

jack s

New member
מממ לא...כנראה ראה אותך כפוטנציאלית

:) וכנראה שיש לך סיכויים יותר גדולים מאתנו :) U GO...

לי היה צלם מבואס...

נסיתי לעודד אותו... ואת העובדים שם חלק חיכו והצלם נשאר בבאסה.. חבל לחייך זה בריא

tamarfts

New member
דיייי..

נראה לך באמת?.. הרגשתי שעשיתי את הטקסט ממש רע.. זה ממש מוזר.. בכל מקרה, יהיה מצחיק אם אחרי ששיחקתי כ"כ גרוע אני אשכרה אבחר!
מעוד מישו פה ביקשו לעשות יותר מאת המונולוג?..

jack s

New member
אני אומר לך הם לא ממש חפשו את

רמת המשחק והתאטרון...לצערי...כי בסוף יוצאות סדרות עם שחקנםי ממש גרועים מה שהם חפשו אנשים שלפי דעתם ממש מתאימים למצלמה לדג' , היתה לי איזשהי טעות בטקסט וכזה עצרתי...וישר זרמתי עם זה והמשכתי...אז בסוף האודישן אני עושה כזה לצלמת "הלך לי מחורבן הא? באסה שטעיתי" אז היא אמרה לי שדווקא לא, שהלך סבבה והם לא מחפשים ממש את הדיוק אלא אנשים שמפגינים בטחון ושהמצלמה אוהבת אותם

יכול להיות שיש לך לוק

כי משחק ממש לבדוק במונולוג הזה זה קצת ניראה לי לא הגיוני אם כבר ב-10 הם יבחנו יותר משחק.. אבל מ-20,000 ניראה יל זה רק קטע של לוק אבל זאת רק דעתי.. לא יודעת!

כן זה גם מה שאמרו לי אנשים אחרים

שנבחנו שם ששאלו את הצלמים.. חוץ מהצלם שלי שלא ממש דיבר

שלום.... לתמר...

אכן, גם אני הופתעתי מהאודישן שלאחריו ביקשו ממני לעשות פוזות למצלמה, להיות סקסית, להיות נבוכה, כאילו להיבהל לצחוק לפזר שיער ולעשות פוזות. איזה צלם גילה לי שהיו כמה חדרים כולל שלי ששם משתמשים עם הצילומים שלנו לפרומואים בטלוייזיה. כניראה שמי שהיראה להם טוב ומצטלם טוב משתמשים עם הצילום. בהצלחה לך ולכולם.

למעלה