שלום

שלום

היום התאכזבתי לגמרי מחברה מאוד טובה שלי, והסיפור הוא כזה: לפני שבוע ביקשתי מההורים לצאת למסיבה בתל אביב , הם לא הסכימו וכיבדתי והבנתי אותם. החלטתי ללכת עם חברה למסיבה פה באיזור. המסיבה היא היום , והיום היא גם הודיעה לי שהיא לא באה למסיבה כי היא הולכת להפעה של אחותה ואחר כך היא כבר עייפה והיא תלך לישון. אמרתי לה שלא יהיה לי עם מי ללכת , כי היא נזכרה להודיע לי מאוחר מדי שהיא לא באה , וניסיתי לשכנע אותה בכל זאת לבוא. כשהיא סיימה את השיחה כדי שהיא תצא עם הרגשה טובה היא אמרה:"אל תדאגי , את תמצאי עם מי ללכת" ועניתי לא שאני כבר לא אמצא כי מאוחר מדי. וככה היא סיימה את השיחה , היא יצאה ברגשה של " היא תסתדר" , ואני עם הרגשה שעכשיו אני נדפקת ונשארת בבית לבד...

sidi

New member
למדת לקח

תחפשי לך חברות נוספות ואז לא תסתמכי רק על אחת. מה שהיה היה צריך ללמוד לעתיד. באמת באסה.

אז ככה..

החלטתי שלא לריב איתה בגלל זה , כי זו רק מסיבה. והיא הבינה כבר שהיא לא הייתה משהו בסדר... אני מעדיפה לא לאבד חברה טובה {כי היא באמת איתי תמיד} בגלל נפילה קטנה שלה... אבל זה היה ערב באמת קצת מבאס . אח שלי החמוד אמר לי כדי 'לנחם' אותי שהכי כיף זה מועדון ה-פוך {שמיכת פוך
, להישאר במיטה הנעימה}

למעלה