שלום!

שלומי כ

New member
שלום!

אני חדש כאן, ובכלל בתחום האיור. בעקבות המלצה של ידידה. יש לי דמות קבועה, תמיד אני מצייר אותה בעט, לאחרונה התחלתי להשתמש בפוטושטופ 4 מה דעתכם, זקוק למעט הכוונה. תודה, שלומי.

preacher

New member
קיבעון על ציור מישהו משתין...

זה לא נשמע בריא! בנאדם אתה צריך עזרה!

שלומי כ

New member
עזרה?

לא, אני בסדר. יש הרבה תנוחות לדמות הזו, הוא זה אני, וכל יום שעובר עליי משהו מעניין, עצוב או שמח, אז אני מצייר את שלומיק (שככה אני קורא לו) היום למשל ראיתי עם חברה שלי סרט שקוראים לו להרוג את ביל ונורא נהנתי, ורציתי איזה שעה להיות נינג'ה(וחברה שלי לא)אז במקום לכרות איזה ראש פשוט עשיתי את זה. גם ניסיתי יותר לצבוע כמו עבודות שיש כאן(בפוטושופ 5.5) זה כנראה מה שיש פה. אשמח לתגובות שלומיק. חחח..

preacher

New member
זה נראה מפוקסל

אם יש לך גישה לתוכנה וקטורית - פלאש, אילוסטרייטור, פריהנד, קורל - הייתי מנסה לקחת את הציור ולעבור עליו עם קווים וקטוריים. יש פונקציות וקטוריות גם בפוטושופים חדשים ובפיינטשופ פרו אבל הן פחות נוחות שם.

לא חייבים כלים וקטוריים

אפשר גם להשתמש במברשות רכות יותר בפוטושופ. למרות שאני אישית מאוד מחבב את המראה המפוקסל הזה, מוסיף לציור לדעתי. באיזשהו מקום זה מזכיר טיפה את הציורים שמובי עושה. אישי ותמים.

preacher

New member
ברור שלא חייבים

וגם בפוטושופ 5 ניתן להכין מסלולים ולעשות להם stroke. זה פשוט שציור מהסוג הזה, כדאי ליתר ביטחון להכין בצורה וקטורית, כי אז תמיד ניתן להגדיל ולהקטין אותו בלי איבוד איכות. ובקשר למובי - זה נראה נורא מוכר. הקליפ המקורי ל- natural blues, ההוא עם האנימציה, זה על פי ציורים שלו?

amitais

New member
צ'מע, בחורצ'יק - אתה טוב

יש לך את זה, כמו שאומרים. האיורים ממש מגניבים. יש לך גם סיפורים לספר? כי זאת אחלה דמות לקומיקס.

שלומי כ

New member
תודה על כל התגובות

פריצ'ר- מה זאת אומרת וקטורי? ברור שהציור מפוקסל, זו הרי עבודה במחשב! לאמיתייס- תודה,עבדתי פעם על פרוייקט ארוך אבל קיבלתי תגובה שלילית מאיזה קבוצה שראיתי חוברת שלהם והתלהבתי(אני חושב שקוראים להם איי 4 ) וקצת התייאשתי היום לפעמים אני מצייר קומיקס בעיתון בית הספר אבל כל פעם שיוצא עיתון אז מעלים אותי לועידה, בגלל שאני צצייר יותר מידי דם והתפוצצויות וילדים שמשתינים על מורים.

לשאלותיך, חבר יקר...

א. דווקא בגלל שמדובר במחשב, יש יותר מדרך/טכניקה אחת לעשות את הדברים. בדיוק כמו שאפשר להשתמש בפיקסלים לעבודות מסויימות, אפשר להשמש גם בפוליגונים לתלת מימד ובוקטורים גם לדו. להסבר מפורט יותר, הנה משהו שכתב כאן אור כסלו. ב. איזה בדיוק תגובה שלילית קיבלת מA4? עד כמה שהבנתי, הם לא מבקרים עבודות אלא להיפך-מטרתם היא "להפיץ את בשורת הקומיקס, על שלל צורותיו, מסריו ויצריו האפלים לכל קצוות תבל..." (מתוך אחת החוברות שלהם) בכל מקרה, אני בטוח שאפשר להמשיך ולנסות לשלוח להם, ואם בא לך לדבר איתם ישירות, אז גלנדון ואיזבלה כותבים בפורום קומיקס שכננו. דווקא החומרים שהם מציגים מחשיבים פיצוץ אנשים והפרשות גוף כנורמה וצחוקים. ג. אבל להבדיל מחוברות A4, עיתוני בי"ס מכוונים אל קהל יעד אחר. ובלי שום כוונה לאכזב או לדכא אותך, אבל כל יוצר צריך להכיר את הקהל שאליו הוא מדבר ולדעת איך לדבר איתו. עיתון של מוסד חינוכי לא אמור לכלול בתוכו "יותר מידי דם והתפוצצויות וילדים שמשתינים על מורים". הייתי מספר לך בכיף על סרט קטן שעשו אצלי בבי"ס (לפני שנתיים בדיוק) שגרם לקצת רעש ובלאגן...

SCaToPHaG

New member
הממ...

נכון לעכשיו, אין סיבה להעביר את הילד לוקטורי. נכון שזה הרבה יותר "נכון", אבל הוא יאבד את הסגנון שלו מהר מאוד. כל הקסם במה שהוא עושה עכשיו זה בתום ובילדותיות של הסגנון, ואם הוא יגלה את נפלאות הפוטושופ והפריהנד, הכל יתאדה. בקיצור, תמשיך לעשות מה שאתה עושה עכשיו, זה אכן מגניב. וכמו שאמיתי אמר, זה יהיה מגניב לראות אותו בקומיקס. ובקשר לa4 באמת מוזר כל העניין, אבל אתה לא צריך אף אחד בשביל לצלם בזירוקס דברים שאתה עושה, ולחלק/לתלות/לפרסם.

שלומי כ

New member
ושוב תודה

על העצות המועילות, אני אחשוב על זה. מה שבטוח, אני כבר מתחיל לעבוד על הרעיון של הזירוקסים. אז תודה, כי ממש עזרתם לי שלומי

למעלה