שלום!

שלום!

הי כולם! שבוע עמוס מידי עבר על כוחותינו, נראה כאילו לפני שנים נפגשתי עם מירבי ושה היה סה"כ לפני שבוע!!! היום השתחררתי מבי"ח אחרי אשפוז של 4 ימים. ביום רביעי גילו לי סכרת (הסוג שפעם היה נקרא סכרת נעורים והיום נקרא סוג 1) נורא לא כיף, קשה. יום רביעי נכנסתי לבי"ח כשבתודעה שלי אני אדם בריא ו עכשיו אני צריכה להתרגל להיות חולה, לא רוצה!!! כמובן גם הפונדקאות לצערי ירדה מהפרק. היום אמא שלי קחה אותי לכל מיני סידורים , והעיר נראתה לי כאילו לא הייתי כאן שנים, כאילו אני חוזרת ממסע נורא נורא ארוך...וסה"כ עברו 5 ימיםאך בהם כל עולמי יתהפך. זהות מעכשיו 4 זריקות ביום ( אני כבר עושה את שה במיומנות רבה) דיאטה ו כל השאר. זהו , רציתי לספר לכן. למרות שלגבי זה כבר לא רלונטי, אני לא הולכת מפה, כי נקשרתי, ואכפת לי ואני רוצה לקרוא את החדשות הטבות שבקרוב יהיו לכולם! אני הולכת לקלח את שון וסוף סוך לישון במיטה נורמלית אחרי המסע המיגע נשיקות לכן והרבה בריאות!!!!!!!

מלה יקרה! יכולת להיות פונדקאית ../images/Emo140.gif

למופת........... החיים מזמנים לנו דברים שאין לנו שליטה עליהם...........
אני קוראת אותך כול הזמן
והצתיירת לי כבחורה מקסימה נעימה ואמא אוהבת!
צר לי לשמוע על הבשורה הקשה אבל אין לי ספק שאת חזקה ותתגברי על הכול............
הפונדקאות מפסידה פונדקאית מקסימה אבל אין ספק שתוכלי להמשיך ולהיות חברה בפורום ונשמח לקרוא אותך ולשמוע על שון שלך.............
אז רק בריאות בריאות ועוד בריאות נחת משון וכול שתבקשי לו יהי..........

לי לך

New member
מלה, שמרי על עצמך

בטוחה שתתגברי ותתרגלי לחיות בצורה חדשה, בריאה יותר ובהתאם למה שהגוף שלך צריך/דורש ממך. נמשיך לדרוש בשלומך ובשלום שון להשתמע לי לך

mondani5

New member
מלה יקירה!

לא קל,אנחנו סוכרתיים וכל חיי ראיתי את אימי מזריקה לעצמה ואת חמתי. יש לי בת דודה שקיבלה סוכרת נעורים בגיל 18 ,מאז התחתנה והביאה שלושה ילדים לעולם וחיה עם זה. צריך לשמור ולהכנס למשטר של דיאטה. מאחלת לך את כל הבריאות שבעולם לצערי תצטרכי להתחיל להתמודד עם סוכרת הנעורים,ולשמור. בברכה אירית

מירבי*

New member
מלה אהובה../images/Emo23.gif

יותר מהכל אני רוצה לחבק אותך ולהגיד לך שיהיה בסדר
את כל כך מלאת אופטימיות ושמחת חיים , אל תרשי לסכרת לשנות אותך, זה נכון שההתמודדות היא יומיומית, אין לי ספק שתתמודדי בהצלחה עם זה, אני מכירה המון אנשים שחיים עם זה, יוצרים, יולדים, מבלים, מגדלים ילדים ואף אחד לא מבחין בעובדה שהם סכרתיים.. יקירה, כפי שכתבו לך הבנות כאן, פונדקאית אמנם לא תהיי אבל יש לך מקום בפורום הזה ובלב שלי, את מקסימה ואין לי ספק שתלמדי לחיות עם זה.

למעלה