שלום..

shanyz

New member
שלום..

אני לא ידועת אם זה המקום הנכון לשאול אבל אניא שאל בבכל זאת.. מממ שמעתי שיש קשר בין בעיות בבלוטת התריס לבין השמנה? זה נכון? וגם..אילו עוד תופעות ישנן בתוצאה מבלוטת התריס? האם זה קשור להורמונים וזה? כי אני מוצאת את עצמי עם כל מיני בעיות ואולי זה קשור לזה... אם מישהו יודע אני אשמח אם תענו לי.. תודה וערב טוב שני

0 אור 0

New member
אכן יש קשר

תת פעילות של בלוטת התריס, בהחלט גורמת לחילוף חומרים נמוך וכתוצאה מכך להשמנה, ויש לה גם תוצאות לואי נוספות לא סימפטיות במיוחד - שניתן למנוע על ידי טיפול בהורמון (מותאם על ידי רופא). יש כמובן קשר לכל המערכת ההורמונלית - כאשר אחת המערכות לא מאוזנת יש השפעה בין המערכות. ככל שידוע לי הרפואה המשלימה יכולה לעשות מעט מאד בנושא בלוטת התריס - שמעתי שבהומאופטיה הצליחו להתגבר על הבעיה - אבל מי שהלכתי אליו עזר כמו כוסות רוח למת - ומי שהמליצו לי עליו עולה כל כך הרבה שהעניין נפל מעצמו. לעומת זאת באיזון המערכת ההורמונלית באופן כללי - מרבית השיטות המיוצגות פה יכולות לעשות פלאות, וממש לעזור.

מאיר72

New member
אור שלא יודעים דברים לא עונים!

אני לא יודע מה הרפואה המשלימה יכולה לעשות אבל הרפואה הסינית (שהיא חלק המהרפואה המשלימה), עוזרת בצורה נהדרת באיזון בלוטת התריס (בתנאי שהיא לא הוסרה, או שיש בה פגיעה מבנית וכו') והטיפול בבעיה זו (הבעיה הזו כחלק מהאדם השלם) הוא יחסית דיי קל, לא ארוך וזול יחסית.

שמש א

New member
מאיר, מסכימה חלקית

חשוב גם להדגיש כי לא ניתן להבטיח שהטיפול יהיה דיי קל ולא ארוך. הרי לא תוכל לחתום למטופל על דברים אלו, כל מקרה לגופו.

0 אור 0

New member
אני שמחה לשמוע ואשמח לקבל יותר

פרטים. מכיוון שאני סובלת בעצמי מתת פעילות של בלוטת התריס, חיפשתי פתרון והמסר שקיבלתי (מלא מעט גורמים) היה שהתחום היחידי שהצליח להביא לתוצאות מוכחות הוא הומאופתיה. אני מאד אשמח להיווכח שטעו כל מי שאמרו לי אחרת - ולקבל הפניה לטיפול ספציפי שיכול לעזור.

avorly

New member
מאיר, מסכימה איתך -

מניסיוני עובד יפה מאוד עם הרפואה הסינית. אני אישית גם משלבת עם רפלקסולוגיה. מה שכן- קשה להבטיח כמה קצר יהיה הטיפול, אך אפשר להבטיח שינויים די מהירים.

מאיר72

New member
רפואה סינית

דיקור הוא רק נדבך אחד ברפואה הסינית, יש צמחי מרפא, תזונה, טאי צ'י, צ'י' קונג, אורך חיים.

0 אור 0

New member
מאיר

אני כתבתי מה שכתבתי אחרי שבמשך השנים הייתי בטיפולים לא מעטים: טיפול תזונתי משולב בהומאופתיה, טיפול טיבטי (אצל גנדון) גם הוא משולב בהמלצות תזונתיות, רפלקסולוגיה, שיאצו. אני עוסקת ביוגה, צ'י קונג ולאחרונה חזרתי לקאראטה. מכיוון שאני גם לומדת רפואה משלימה בשנים האחרונות, התייעצתי עם המורה שלי לרייקי, שמלמד גם טווינה. בכל אלו לא נתקלתי לאינדיקציה על האמירה שלך שאפשר - ובקלות - לפתור בעיה של תת פעילות בלוטת התריס ובתוך זמן קצר. לכן, גם ביקשתי שתפרט בדיוק באיזה שילוב של טיפול מגיעים להישג (הסך הכל מדהים) הזה. ואם אתה מכיר מטפלים שאכן הצליחו בכך, אשמח לשמוע. כפי שאמרתי , אני מכירה מטפלים רבים (רובם בשיטות לא סיניות אמנם) אשר טוענים שזהו נושא קשה לטיפול ולרוב לא יוצאים ממנו.

מאיר72

New member
אני לא יודע מה עברת

אני יודע רפואה סינית, איבחון עפ"י רפואה סינית טיפול עפ"י האיבחון: דיקור, צמחי מרפא סינים והתאמת תזונה עפ"י הפילוסופיה הסינית. וכן החתום מטה טיפל בנושא זה (בהצלחה יש לאמר) וכמו כן עוד כמה כותבים כאן העוסקים ברפואה סינית לעניות דעתי טיפלו באדם הסובל מבעיה זאת, ויש עוד מטפלים רבים שאני מכיר (אישית שטיפלו בכך, בהצלחה).

למעלה