שלום

zivit16

New member
שלום

רציתי לדעת האם משהו יודע איך אני יכולה למצוא את הדואט החדש של שרית חדד ביוונית.(היא שרה אותו עם זמר יווני) תודה מראש

סיריוטי

New member
לפאדי

אני בטוח שקוראים לדיסק ta trgouidia stin anatoli ראיתי את הדיסק אפילו באיזה אתר שמוכרים דיסקים הנה התמונה של של הדיסק

F a d i

New member
TRAGOUDIA= שירים (ברבים)

מה שמעניין/מוזר שאני לא מוצא את הדיסק הזה-לא באתר שמוקדש לסטליוס ולא באתר שאורנה הביאה... יכול להיות שזה אחד הדיסקים הפחות מוכרים שלו?! בואו נחכה למומחינו לענייני סטליוס...

סיריוטי

New member
תרגום

דרך אגב תרגום של שם הדיסק שרשמתי בעברית הוא השירים מאנטוליס

the greek

New member
פה תוכלו למצוא

את הדיסקוגרפיה של "הגדול מכולם" http://www.ert.gr/afieromata/kazantzidis/lps.html ותוכלו לראות שם את שם התקליט, תגלו גם שהוא נוצר בשנת 1980. התרגום המדויק לתקליט הוא "השירים של המזרח", ולפי רשימת השירים שבו ניתן להסיק כי אלו הם שירים טורקיים. לדעתי זה צריך להיות תקליט מעניין, וגם מעניין אם הוא שר בטורקים או ביוונית. הימור שלי, טורקית. אכן גם STELARA נגה בחומרים "נוכריים" אך שורשיים כמו טורקית ופונדית. לצערי המידע בקישור הנ"ל הוא ביוונית, אך מי שיצטרך תרגום כל שהוא אני בטוח שימצא פה מספיק אנשים שיתרגמו.

סיריוטי

New member
הדיסק

אני חייב להגיד לך שהדיסק ta tragoudia tis anatolis ענק, קזנצידיס שר שם בטורקית יפה מאד מי שמכיר את השיר פפלומה הוא שר אותו גם בטורקית יש לי את הדיסק מי שרוצה שירים ממנו שישלח לי הודעה לאיי סי קיו 82654585

סיריוטי

New member
תשובה

הייתי שולח בשמחה אבל הגודל של הדיסק כשהוא מכווץ בrar (כמו zip) זה בערך 60 מ"ב והתיבה של האי מייל לא גדולה מספיק בשביל להכיל כזו כמות של מידע אם תצליח לדבר איתי באיי סי קיו יהיה לי הרבה יותר קל לשלוח לך שירים מהדיסק או את הדיסק כולו המספר איי סי קיו שלי מוזכר בהודעה הקודמת בבקשה ויום טוב

סיריוטי

New member
לאבגי

אני ינסה להעלות את הדיסק על שרת ותוריד ממנו את הדיסק אני ישלח הודעה עם הקישור כשזה יהיה מוכן

למעלה