שלום....

שלום....

אממ....היי..אני חדשה פה... ממ... ממה שאני זוכרת..אקס מן היה משודר בערוץ 11 כשהייתי בכיתה ד... שזה לפני...8 שנים (?!) ורק לארחונה גיליתי את אקס מן הדור החדש... התחלתי לראות..מהאמצע בערך.... ורציתי לשאול..אם מישהו יודע משהו על הדמות של פייטרו? או איפה אפשר להשיג מידע עליו?? תודה....

dor307

New member
לא מצאתי

ניסיתי להיות נחמד ולתת לך קישור בדיוק על הדמות שלו במקום שתחפש אבל לא מצאתי!

אין לי מוסג איזה שם פרק

אבל זה הפרק הראישון עם ספייק יש לי אותו מוקלט איפשו ואני יחפש ויגיד לך את שם הפרק בפרק מגלים שפייטרו וספייק הם מוטנטים פייטרו הוא הבן הקטן של מגנטו הכוח שלו הוא להאט את הסביבה שלו ולא מהירות על העובדה שהוא צמעט את הסביבה שלו נותת לא יתרון רב כמו יתחמקות מקליעים ואף מתקפות אני יכל לחפש לך עוד מידע עם את רוצה

וואי....לא ידעתי שעוד אנשים ענו לי

:) בייתי בטוחה שרק דור ענה... ממ..תודה על מה שביררת לי... אני יודעת שזה פרק 105ץץץ הבעיה היא שבקאזה..יש רק מישהו אחד עם הפרק... והוא לא מחובר כמעט בכלל... :( אבל לא משנה...תודה... אבל שאלה... אם הוא הבן של מגנטו (מי האמא?) למה יש בינהם כזה..חוסר יחס?

אני לא בטוח מי אמא שלו

אבל יש סיכוי שזאת אחת שהוא פגש באיזו מלחמה והוא התאהב בא(או שזה היה צ'ארלס ואני מתבלבל בינהם)והיא נירצחה וביגלל זה הוא שונא תמין האנושי אומנם בתחילת הסידרה(אבולושן)יש בינהם חוסר יחס(ניראה לי שביגלל שהוא נטש אותו או משו אני לא בטוח אף פעם לא ממש התענינתי בו ודי החשבתי אותו לדמות שולית כי הוא בסידרה הישנה לא הופיעה כמעט(רק בשני פרקים ניראה לי 50-502)אז לא ממש הקרתי אותו ובקומיקס הוא היה סתם הבן של ה"רשע" כזה ולא ממש התייחסתי עליו) אך לאט לאט רואים כאילו שהוא יודע דברים ולא מגלה וקופץ כל פעם שמזכירים תשם של אבא שלו ככה שהוא יודע דברים והוא לא רוצה שיעלו עליו רואים את זה במיוחד בפרק שמגנטו חוסף את המוטנטים שמיסטיק חושבת שמגנטו חטף את וולורין אז היא שואלת את פייטרו(אני לא בטוח שאני צודק אני צריך לינבור בקלטות שלי(אהה איזה משפט שחוזר על עצמו)) הוא גם אבא שלך! מה הוא מתכנן או משו בסיגנון הזה(אני חושב שזה היה בפרק הזה) ופייטרו כזה קופץ וניראה לי קצת גימגם ואמר שהוא לא יודע ואז שהם נילחמים רואים שהוא רץ לאבא שלו כמו ילד מפוחד(במיוחד מי אמנדה) ואחרי זה יש בינהם די קשר רציני הוא אפילו נישלח להשגיח על החברים הישנים שלו כדי ליבדוק עם הם מספיק טובים כדי להיצטרף למגנטו ככה שאני חושב שהם די היתחברו(פייטרו ומגנטו) וזה ניראה לי כל מה שאני יודע

MORGANA13

New member
אז ככה:

הכוחות של פייטרו הם מהירות, הוא הבן של מגנטו והפרק הראשון איתו זה: ספיד& ספייק (נראה לי....)

לא!

טעות! הכוח שלו זאת לא מהירות כמו שכולם חושבים הוא לא כמו פלאש(די סי)שהכוחות שלו הם מהירות על אלה הכוח שלו זה האטת הסביבה מה שגורם לו ליות נורמלי בזמן שאחרים כמעט ולא זזים

Golden Flash

New member
אבל זה לא כל כך הגיוני

כי אם כך האז הוא בעצם מאט את הזמן ואני לא רואה שזה קורה...

עם היו עושים סדרה פייטרו

ההית רואה אבל בגלל שאי אפשר להאט את הסדרה כל פעם שהוא רץ/הולך מהר כי אחרת כל פרק שהוא היה רץ יותר משני פעמים הפרק היה הופך לפרק וקצת הכוח שלו הוא האטת הזמן סביבו מכיוון שהסידרה לא מתמקדת רק בו אז לא רואים את זה אבל זה הכוח שלו

למעלה