שלום

Code 411

New member
שלום

קראתי את השרשור על הספרים שכדאי למתחילים לקרוא. רשמתי לעצמי את השמות של הספרים והלכתי לספרייה שלי ולצערי לא היה להם ספר אחד מכל הרשימה הזאת (עולמה של סופי,הזמנה לפילוסופיה,וידויו של פילוסוף וכו)
רציתי לבקש אולי עוד שמות של ספרים כדי שאני ינסה את מזלי שוב בספרייה...תודה!

אבל את שלי תמצא

"הכמיהה אל המעמקים" קיים בכל חנויות הספרים ואם אין אז ניתן להזמין. הסופרים: רמי פלר וד"ר בועז כספי. בהצלחה!

Philosopher

New member
מקסימום אם זה מאוד חשוב לך,

את יכולה לקנות ספר או שניים וכך "לבזבז" קצת כסף. לפי דעתי זה שווה את זה. בעיקרון אני ממליצה על "וידויו של פילוסוף" מאת בריאן מגי, אך בכל זאת אני סבורה כי דרוש מינימום ידע קודם כדי לקרוא אותו. בכל אופן, מומלץ מאוד!

Philosopher

New member
סליחה, רק כרגע ראיתי שאתה בן,

אנא התייחס לתגובה שלי כאל זכר..

עזוב אותך מקיצורי דרך

קח את "כה אמר זרטוסטרא" של ניטשה, "האדם המורד" של קאמי ו"האיש ללא תכונות" של פוסיל וא מוסיל או איך שלא קראו לו ויאללה לעבודה.

hagit32

New member
ואני ממליצה על "ראיון עם העתיד"

של מיכאל לייטמן. הפילוסופיה, בה' הידיעה, לדעתי רק חבלשזה קשור ליהדות...:( מה לעשות..כנראה שבכל זאת היהודים הם היותר חכמים...

erezsh

New member
נהפוך את זה לשרשור ספרים נוסף

ובזאת הרשו לי להמליץ על: "הקלות הבלתי נסבלת של החיים " של מילן קונדרה. הוא מדבר על הקלות והכבדות בחייו של האדם, ומוסיף כל מיני רעיונות ומחשבות בין השורות, ובין השאר מעין מאסה על הקיטש. שווה קריאה.

Philosopher

New member
נכון!!!!!!! ספר נהדר!!!!!!

מומלץ ביותר! כתיבה ברורה ומובנת, קלילה, מהולה בהומור, ציניות ושנינות קסומה. ממש ספר אחלה.

למעלה