אה ו.. גם לי קוראים מור.... ולי היה יומולדת אתמול... (כ"ב חשוון...) וגם אני חברה של רחלי... (ואחות של תמר.. אז זותומרת שאני גם אחות של רחלי...- והמבין יבין... ומי שלא..- אז שלא יתקע את האף שלו בכל מקום...) תהני.........
תמרי ממי.. את יודעת שיש ימים שאני ישנה באולפנא... ואם אני לא אז **** תופס את המחשב... ולי כבר אין כח לריב איתו... (את יודעת...) את תמיד יכולה לשלוח הודעות... או אפילו להתקשר.....
כן רחלי באמת חמודה. ומקסימה. ומתוקה... ורחלי חכי מחר אני אהרוגגגגג אותך על הציון בפיסיקה. אתם יודעים שרחלי איינשטין? שמעתם איזה ציונים היא מוציאה. אם לא אני כבר אספר לכם טוב דיי. אני בטח משעממת אותכם. וגם אותך רחלי. אז כאן אני אסיים חחחחח
רחלי את תתצתנעי(תהיי צנועה בקיצור) את כן חכמה... אני יעשה עליך חקר ונראה אם גם סבא שלך איישטין.? אוקיי? וחוץ מזה? איך זה שאת אלף שעות במחשב. ואצלנו בבית יש תורות למחשב? אה? חוצפנית קטנה..
רחלי רק עכשיו ראיתי את ההודעה. אז קודם כל אל תתדאגי יש לנו עוד הרבה ריצות כאלה ושהם יהיו יותר קשות. ולך אלישבע ממש כייף שאת לא צריכה לרוץ ככה ולסבול כמונו אבל אני בטוחה שאת גם סובלת. דבר שני את כן איינשטיין...!!!!!!!!! ודבר שלישי אל תתפלאי אם אני לא עונה לך באיי סי קיו כי יש לי בעיה רצינית..... ודרך אגב יש פה ממש שרשור (אם ככה קוראים לו) ענק. ורחלי אם את כ"כ מתגעגעת לריצה של יום חמישי אני מוכנה לבקש מהמורה יעל לעשות לנו ריצות יותר ארוכות. אז אל תתביישי לבקש