שלום!!!

קיפיק

New member
פחחחחח...אתגר קרת!!!../images/Emo8.gif

גמני מכירה את הסיפור...איזה מצחיק זה... אבל לדעתי צריך גם לעשות חרם על אתגר קרת, אז: רק שתדעו!!! (מעכשיו, החלטה שלי!!) שאתגר קרת רצח את אישתו, והוא שוכר סמים בכלא. ליד בני גורן, וליד אספיס.

mayakol

New member
אתגר קרת רצח את אישתו???

מאיפה הבאתם את זה??? א. זה לא נכון!!! אתגר קרת לא התחתן מעולם ככל הידוע לי (הוא חבר של שירה גפן), ובטח שלא רצח אף אחד!!! ב. בין אם זה נכון ובין אם לא (וזה לא) זה לא ראוי להיכתב. וגם לא מה שכתבתם על גורן ואספיס...

קיפיק

New member
איזה יבשה...זה היה בצחוק! ../images/Emo6.gif

שירה....זה היה בצחוק! איפה ההומור השחור שלך? מצטערת אם פגעתי בכבודו...אבל הוא דורש את זה בדיוק כמו בני גורן ואספיס..... זאת נקמתנו השקטה באלה שבגללם אנחנו לומדים!

mayakol

New member
טוב סבבה...

פשוט לא הבנתי שזה היה בצחוק... ואתגר קרת אחלה סופר, אז לא הייתי מוותרת כל הכתיבה שלו בשביל שלא ניבחן עליו בבגרות...

danielhope

New member
לא לעניין להוציא שם רע לאנשים

גם אם זה רק בצחוק.... ואני לא אכנס למשמעות ההלכתית של המעשה הזה... אבל "חיים ומוות ביד הלשון" ותמיד יש המפרשים צחוק כאמת וילכו ויקחו את הדברים כמציאות...

danielhope

New member
צודקת, לא שמתי לב

אבל אם אני לא שמתי לב, עוד אנשים יכלו לא לשים לב... ולהבין את זה כפשוטו

זה סיפור יפה

זה סיפור יפה מאוד. רחלוש מהיום החלטתי שאני קוראת לך יואבי -על שם הילד בסיפור.. טוב? ואלישבע שלום לך. כמה זמן לא דיברנו. ויש לי שאלה אליכם? איך אתם מסתדרים פה עם ההודעות.. חחח אני לא מבינה כלוםםםםםםםםם

שרוך

New member
../images/Emo18.gif ברוכה הבאה../images/Emo18.gif

בס"ד הי חזרזרנית זה מזכיר לי את כיתה ט' ! כמה שאני אוהב את הסיפור הזה!! שרוך

tiki tiki

New member
מוררררררררררררררררר

ברוכה הבאה! ממצב?...מזמןןן לא דיברנו...כנסי לפעמים לאיציק. (זאת אלי7)

למעלה